Политическият анализатор и енергиен експерт Илиян Василев написа коментар в

...
Политическият анализатор и енергиен експерт Илиян Василев написа коментар в
Коментари Харесай

Илиян Василев: Няма радикално мислещи и действащи политици в България

Политическият анализатор и енергиен специалист Илиян Василев написа коментар в обществената мрежа Фейсбук, в който акцентира, че най-лошото е, че в България няма коренно мислещи и настоящи политици . В него се показва още:

„ България е най-бързо изчезващата нация. Но имаме най-силно нападателните националисти, зад които прозира сянката на Кремъл, който мощно способства за националната злополука. Уж в наш интерес.

България е най-бедната и затъваща страна в Европейски Съюз, новите членки ни подминават, даже кандидат-членки. Но за това имаме най-народните водачи. Избираме ги.

Борисов няма да направи държавно управление на ГЕРБ, най-малко не такова, зад което да застане като политически ангажимент. Най-вероятно е да изтъкне и непреодолими разлики с Нинова /театър на макс/. Но това няма да му попречи да се опита да гласоподава служебния кабинет на Радев, който прокарва Ниновите политики, до есента. И да се прави, че не взе участие и не носи отговорност.

Малко са революционерите в тази страна, доста „ Харвард “, малко Караджата, само че най-вече съглашатели. Ако днешните българи трябваше да го вършат, нямаше да има нито Априлско въстание, нито Съединение.

Борисов е застанал на входа на България и ни пречи да се развиваме, да просперираме – и не дава да го заобиколим.

Гешев също е застанал на вратата на обвиняването и на пуска кокала.

Но най-лошото е, че няма коренно мислещи и настоящи политици. Да не приказваме за медии и публицисти. Има доста протестен избор и яд, които обаче не могат да бъдат осмислени и овладяни от партиите на смяната. Явно ще би трябвало някоя по-радикална партия и политици. Явно годините във политика лишават някои от инстинкти. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР