Политическият анализатор и енергиен експерт Илиян Василев написа коментар в

...
Политическият анализатор и енергиен експерт Илиян Василев написа коментар в
Коментари Харесай

Илиян Василев за ГЕРБ: Неувереността в собствените сили и възможности ражда нужда да се хвалиш с чужди успехи

Политическият анализатор и енергиен специалист Илиян Василев написа коментар в обществената мрежа Фейсбук, в който подлага на критика изявление на Делян Добрев от ГЕРБ за възможното разкриване на природен газ в блока Хан Аспарух в Черно море. 

Публикуваме разбора на Илиян Василев без редакторска интервенция:

„ Делян Добрев още веднъж урбулешката спряга тематиката за „ открития “ към този момент газ в блока Хан Аспарух, по какъв начин ГЕРБ го добиват и го изнасят. и си приписват всевъзможни бъдещи заслуги, а „ рибата “ безусловно е „ в морето “. Казал му пиарът на ГЕРБ да приказва със заглавия и той създава осведомителни „ бомби “.

Оставям настрани политическото перчене, толкоз могат. Неувереността в личните сили и благоприятни условия ражда потребност да се хвалиш с непознати триумфи. Проблемът обаче е важен, тъй като това е строго регламентирана и професионална активност, в която няма място за пердашене по гърдите, изключително когато нямаш никакъв принос.

България има ползи, би трябвало да го оцени, дружно с рисковете и изгодите, и сигурно поддръжката за нови сондажи, които могат да бъдат сполучливи, могат и да не бъдат, е дело на всяка партия.

Да припомня, че и Добрев, и Борисов още при започване на работа по блока обещаваха обилие от природен газ, и ….. знаете какво стана. Васко Начев се чудеше кое е повече при тях – упоритостта или нелепостта.

Ако млъкнат този път и оставят експертите да си свършат работа, без да си приписват заслугите за „ рибата в морето “, може и да успеем. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР