Политическият анализатор и бивш посланик на България в Русия –

...
Политическият анализатор и бивш посланик на България в Русия –
Коментари Харесай

Илиян Василев: Щом Божков избира сега да говори, означава, че настъпва важен момент

Политическият анализатор и някогашен дипломат на България в Русия – Илиян Василев, написа забавен коментар във фейсбук във връзка изказването на Васил Божков през днешния ден предобед.

Ето какво написа Василев в персоналния си профил във фейсбук:

" Божков е надалеч от съвършен, даже в противен случай. Но самият факт, че избира в този момент да приказва значи, че оценката му е, че настава значим миг. Най-големият проблем на тази власт е неналичието и на диалогичност, тя диктува само допустимите за нея, постоянно неверни условия.
Много хора знаят доста нелицеприятни неща за него и в персонален проект и като предприемач. Но и единствения останал от първичната Г-13, ранните назначени олигарси. Не инцидентно, тъй като съумяваше да държи най-благоприятен вид на контакти с властта. Не се афишираше с нито един от тях, въпреки и да имаше връзки с всички.
Много тъкмо е наблюдението му за мутрите оттогава и в този момент. Ако забелязахте всички мутри от това време през днешния ден са законни предприемачи, едни са концесионери, други енергетици, трети хотелиери - това Борисов го брои за собствен принос. И е реалност, че бухалките не са на улиците, а самите институции - Национална агенция за приходите, ДАНС и прокуратура. Много по-страшни и против тях няма отбрана. Бизнесът сега е тотално рекетиран и никой не смее да гъкне. И отново по схемата - дай парите или пращаме инспекция и влизаш в арест /прокуратура/.
Тези хора не желаят Божков действително да бъде съден и да получи присъда. Те желаят да му вземат бизнеса за себе си - с репресии и със заложници.
Няма никакви правила - даже мафията не взема дами и деца заложници.
Тази система може да бъде разградена единствено благодарение на хора като Цветан Василев и Васил Божков - те са инсайдъри и знаят по какъв начин и къде да натиснат. Единственото на което обаче имат право е обективен съд. "



PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР