Политическият анализатор Боян Чуков даде много интересен ракурс на връчения

...
Политическият анализатор Боян Чуков даде много интересен ракурс на връчения
Коментари Харесай

Унищожиха Нинова: Стопанката на Позитано 20 играе като за последно! След това БСП изчезва

Политическият анализатор Боян Чуков даде доста забавен ракурс на връчения на Корнелия Нинова мандат:

Президентът сложи Нинова в обстановка цугцванг като й връчи мандат за сформиране на държавно управление. Стопанката на Позитано-20 е принудена да играе в персонален проект като за последно. Търговията с оръжие е доста доходна за българския народ и промишления растеж на България в Европейски Съюз.

Пенсионерите богатеят не с дни, а с часове. Нинова дефинитивно се прегърна с Демократична България и Политическа партия за тържеството на социалистическите хрумвания. Нормално е да предложения на Бузлуджа Христо Иванов, Кирил Петков, Асен Василев и Атанас Атанасов. Много са, мощни са! Всички те отново са тук. И всичко това в името на народа и евроатлантическото болшинство. Колкото и да е възрастен електоратът на Българска социалистическа партия и със забавени мисловни процеси, няма по какъв начин да не вдене, че и този път Корнела дава неопровержими доказателства, че е същински почитател и страж на концепциите на Димитър Благоев. Не е за сефте, само че въпреки всичко.

Българска социалистическа партия несъмнено ще танцува единствено това лято. Ако изобщо се стигне до танци. Българска социалистическа партия е обречена да бъде трансферирана на „ изкуствено социологическо дишане“. Този развой потегли и се вижда с просто око.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР