Политическите изгреви и залези ги определя гласът народен и Божи.

...
Политическите изгреви и залези ги определя гласът народен и Божи.
Коментари Харесай

Георги Марков към Радев: Политическите залези и изгреви ги определя гласът народен

”Политическите изгреви и залези ги дефинира гласът национален и Божи. Само преди месец обаче народът реши да няма залез на ГЕРБ в множеството градове ”. Така депутатът от ГЕРБ Георги Марков отговори на отправените от президента Румен Радев рецензии към ръководещите.
" Вчера президентът се появи в изявление, чаках, че той ще изрази страдание за тези две национални произшествия при ръководства на Българска социалистическа партия - за този провал на българския преход, за убитите очаквания, че 90-те години ще има промени ", стартира декларацията си Марков.

Само преди един месец народът реши да няма залез на ГЕРБ в София, Пловдив, Велико търново, Варна, Бургас, Стара Загора, Силистра, Габрово, Търговище, Монтана, Шумен, Кюстендил, Казанлък, Нова Загора, Дупница, Асеновград, Ловеч, Бяла, Петрич и още и още... ", отвърна задочно Марков на президента.

" С окото на народен представител от Великото национално заседание, останах тука като изкопаемо, виждам бодра промяна – толкоз млади и кадърни гербери, и тъй като не съм джендър – герберки. Това от аероплан не се вижда. Който не има вяра, да заповяда, в това число и президентът, ще го заведа в Тетевен да види 22-годишната Преслава, млада кандидатка за общински консултант, женена за гвардеец с 2 деца, ще го заведа в Ловеч да види какво е регионален шеф, да види ръководителя на общинския съвет в Лом, падна ми шапката, вижте какво е същински локални водачи! Задава се бодра промяна, направих едно албумче на Борисов – банка фрагменти 2021, 2025, 2029 година Това ще е изгревът на ГЕРБ ", предсказа той.

" Мандатоносителят ГЕРБ няма лично парламентарно болшинство, ръководи с коалиция. Президентът е ослепителен представител на опозицията. Има Конституционен съд, управляван от мой другар и внук не на Стефан Савов, а на Борис Велчев. Няма неприятно, това е демокрацията. Даже бих споделил - преливаме от народна власт. Никъде няма ръководител на Върховен касационен съд, който да чете политически неолиберални словоизлияния. Хайде, халал да са му, и това постигнахме. Днес ние се покланяме от ГЕРБ на тези десетки хиляди, които смъкнаха член 1 и обещаваме на всички вас, че в никакъв случай няма да допуснем да се повтори ", приключи Марков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР