Политически трусове в Кипър, заради серийния убиец от български произход.

...
Политически трусове в Кипър, заради серийния убиец от български произход.
Коментари Харесай

След серийните убийства: Кипърският министър на правосъдието подаде оставка

Политически земетресения в Кипър, поради серийния палач от български генезис. Министърът на правораздаването Йонас Николау подаде оставка под натиска на мощно публично неодобрение, че полицията не е разкрила повече от 3 години мистериозните изгубвания на дами, заяви Нова тв.

``
реклама

Четири дами бяха открити мъртви през последните три седмици. А полицията продължава да търси още жертви на серийния палач. Сред изчезналите са три българки, както и две момиченца на възраст 6 и 8 години. В изкуствено езеро покрай мина беше открито тялото на още една жена - затворено в куфар.

Арестуван е 35-годишният боен Никос Метаксас. Той е с български генезис.  Майка му е от Стара Загора, татко му - кипърец. Пред полицията признал за седем убийства. Намирал дамите в онлайн уебсайт за запознанства, а по-късно ги удушавал, откри аутопсията. „ Ужасно е, тъй като сме тук, с цел да работим. Тук сме, с цел да си изкараме прехраната, а никой не заслужава това. Нито една жена или момиче не заслужава това ”, разяснява  Лиса Джатаас.

Общественият напън и обвиняванията, че всеобщ палач е останал неразкрит години, принудиха министъра на правораздаването да подаде оставка.

„ Всички преминахме през сложни дни поради тази невиждана история. Човешко е. В персонален и фамилен проект се изтезавах доста - не поради това, дали ще подам оставка, а поради това, че почтените жертви и фамилиите им са тези, които заплащат тежката цена за това закононарушение ”, съобщи към този момент някогашният правосъден министър Николау.

Пропуските в следствието евентуално ще вземат главата и на шефа на полицията в Никозия, пишат кипърските медии. Причината - близки на една от жертвите описаха, че когато съобщили за изгубването й, полицията им споделила, че евентуално е отишла в Северен Кипър, който е под контрола на Турция.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР