Политически фурор около луксозна чанта, подарена на първата дама на

...
Политически фурор около луксозна чанта, подарена на първата дама на
Коментари Харесай

Луксозната чанта на първата дама на Южна Корея предизвика обвинения в подкуп

Политически възторг към първокласна чанта, подарена на първата дама на Южна Корея, провокира раздор на върха на ръководещата партия в страната тази седмица, предизвиквайки обвинявания в корист с власт по-малко от три месеца преди парламентарните избори.

Скандалът датира от декември предходната година, когато демократичен YouTube канал разкри, че Ким Кеон Хи, брачната половинка на консервативния президент на Южна Корея Юн Сук Йол, е получила чанта на Christian Dior на стойност към Won3mn ($2200) от корейско-американски свещеник, Choi Jae-young.

„ Защо продължавате да ми носите тези неща? “ Ким пита Чой във видеото, което пасторът е снимал благодарение на функционалност на камера на ръчния си часовник през 2022 година

Кадрите провокираха апели от целия политически набор за опрощение и следствие дали президентската двойка е нарушила анти -закони за подкупите.

„ Президентът освен не съумява да комуникира с обществеността, само че и интензивно взе участие в прикриването на съмнения към първат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР