Политическата прослойка губи ясно измерение управляващи – опозиция и действа

...
Политическата прослойка губи ясно измерение управляващи – опозиция и действа
Коментари Харесай

Първан Симеонов от Галъп: Вече няма управляващи и опозиция, а само инстикти

Политическата каста губи ясно измерение ръководещи – съпротива и работи по свои правила и инстинкти за самозапазване. Това съобщи във вечерния блок „ Това е България “ на Радио „ Фокус “ изпълнителен шеф на социологическата организация „ Галъп интернешънъл “ Първан Симеонов. Той добави, че това задълбочава пропастта, зееща сред политиците и народа. Според Първан Симеонов актуалното ръководство може да каже или направи всичко, единствено и единствено да не загуби рейтинга си. Той разяснява също, че българското всеобщо схващане е приспано.
„ Все повече се основава протестно въодушевление по отношение на ръководството. Виждам настроението към господин Трифонов, за който не е ясно ще прави ли нещо, или не, само че във всеки случаи има постоянен капацитет. Какво да кажем за Мая Манолова, която има голям капацитет? Естествено - и Българска социалистическа партия. Не бива да пропущаме извънпарламентарната демократична съпротива, която може да е дребна, само че е много креативен настроена.
Тези и още доста от време на време зазвучават в синхрон, макар че не се понасят по сред си, само че волно или несъзнателно от време на време се синхронизират. Докато сред тях има безредно придвижване в разнообразни направления, те не са рискови за ръководството, само че синхронизират ли се на миг, могат да създадат на властта огромни пакости “ сподели той. Първан Симеонов добави, че безвремието в политическия живот кара ръководещите да мислят, че всичко им е разрешено. Според него търпението на българите няма да е постоянно.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР