Политическата каста удари дъното и усилено копае с багер нататък.

...
Политическата каста удари дъното и усилено копае с багер нататък.
Коментари Харесай

Елена Гунчева: Политическата каста удари дъното и усилено копае с багер нататък

„ Политическата прослойка удари дъното и интензивно копае с екскаватор нататък. Отвращението към нейните представители е достигнало непознати величини. Липсата на рационален избор води до от ден на ден негласуващи, отвратени от това, което им се предлага. “ Това написа във фейсбук юрист Елена Гунчева-Гривова.

SafeNews разгласява целият текст без редакторска интервенция.

И ЩЕ НИ ОПРАВЯТ И ОПРАВЯТ И ОПРАВЯТ….
Не знам до каква степен осъзнавате, че идващите предварителни парламентарни избори за първи път ще бъдат разнообразни, тъй като има действителната опция български депутати да станат и непознати жители. Например в Турция има стотици хиляди български жители. Някои живеят и тук. С двойно поданство. Та какво пречи на следващия ден някой член на партията на Ердоган да стане български народен представител.

Да си напомним, че няма възбрана тези двойни жители да не членуват в партии в
други страни и даже да са депутати там. Чисто хипотетично се възнамерявам дали може примерно народен представител от Кнесета да е по едно и също време народен представител и в Народното събрание на България.

Политическата прослойка удари дъното и интензивно копае с екскаватор нататък. Отвращението към нейните представители е достигнало непознати величини. Липсата на рационален избор води до от ден на ден негласуващи, отвратени от това, което им се предлага. Не, че хората не се интересуват, само че да избираш сред разнообразни типове барабонки и кравешки екскременти, не е избор, а е насмешка.

Виждаме по какъв начин всички партии и най-много най-патриотичната съгласно нейните изказвания, зарязаха и проблеми в стопанската система, и изпращането на оръжия за Украйна, и спасяването на лв. и се концентрираха само по какъв начин да докопат отново депутатските кресла. Риториката към този момент е предизборна, а националните ползи кучета ги яли.

И все по-малко хора ще изберат все същите. И още веднъж ще гледаме и слушаме хора с ментални и душевни дефицити и ще се ядосваме. И те ще не престават да ни оправят….докато не разберем, че спасението на давещите се е в ръцете на самите давещи се. Никой няма да ни избави. Най-много да избави себе си и да обезпечи материално поколенията си.

Елена Гунчева-Гривова

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР