Политическа партия Продължаваме промяната“ осъждаме остро безпочвените критики на г-н

...
Политическа партия Продължаваме промяната“ осъждаме остро безпочвените критики на г-н
Коментари Харесай

След „грешна самооценка“ Пеевски с отговор към ПП: Батковците на Денков го пазят

„ Политическа партия „ Продължаваме промяната “ осъждаме остро безпочвените рецензии на господин Пеевски към премиера акад. Николай Денков, както и неговата неверна самопреценка за ролята му в страната “.

Това обявиха в своя позиция от пресцентъра на партията.

" Не нападателният ПР и имитацията на мощ, а вдишване на отговорност за ръководството извади страната от порочния цикъл от несполучливи избори, даде и ясна стратегия и посока за работа, обърка и затрудни създаваните с години схеми на зависимости ", декларират от Политическа партия.

„ Продължаваме да изпълняваме нашите цели макар всички провокации “, се споделя още в позицията на партията.

Малко по-късно ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски отговори на тази позиция.

„ Зад Денков виждаме, че батковците му го пазят - тези батковци от „ Продължаваме промяната “, които са Кирил Петков и Асен Василев. Просто дано почтено да заемат премиерското място те. Защо са го пратили това момче да си играе в този кабинет, което немирно с играчките не знае какво да прави. Той не знае по какъв начин да ръководи “, съобщи Пеевски.

„ Оценката я дадоха хората. Вие смятате ли, че той се е справил? Не била справедлива оценката за него?! Държавата е в сняг, няма електричество, все има места, в които няма електричество. Пълен неуспех “, добави още той.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР