Полина Спасова, новата съпруга на бившия футболист Благой Георгиев, все

...
Полина Спасова, новата съпруга на бившия футболист Благой Георгиев, все
Коментари Харесай

Полина на Джизъса заключи: Няма как да приличат на мен, нито аз на тях

Полина Спасова, новата брачна половинка на някогашния футболист Благой Георгиев, към момента се връзва прекалено много на мнения. Досега тя не е била във фокуса на медийното внимание и ѝ проличава, написа каналът Vbox7.

Така да вземем за пример единствено няколко дни, откакто боядиса косата си руса, само че беше съпоставена със Златка Райкова, Полина още веднъж върна черния цвят в косите си. Въпреки това обаче сравненията с предходните дами в живота на брачна половинка ѝ не стопират. " Защо всички се пробват за Ви съпоставят с някогашните на брачна половинка ви ", попитаха я в Instagram.

" Интересно им е да съпоставят, да има конспирация и т. н. Последно пиша по тази тематика - няма по какъв начин да наподобяват на мен, нито аз на тях ", безапелационна е Полина.

Е, забавното в тази ситуация е, че и тя, и Златка, някогашната на Благой Георгиев, пускат опция на своите почитатели да им задават въпроси точно в неделя. Случайност или не, сигурно изборът дневно прави усещане. 

Една от главните разлики сред някогашните на Джизъса и Полина е фактът, че последната е почитател на българската зима. В сезона, когато всички инфлуенсъри стягат багажа за екзотични почивки, Полина демонстрира, че е почитател на планината, снега и българската зима.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР