Полина изплю камъчето за причината за развода с Благой Георгиев,

...
Полина изплю камъчето за причината за развода с Благой Георгиев,
Коментари Харесай

Поли най-накрая призна: Благо си има нова жена

Полина изплю камъчето за повода за развода с Благой Георгиев, която не е изненада за никого - той просто има нова жена, видя първи Hotnews.bg.

Брюнетката не спря да дава изказвания и да изяснява, че още преди " Сървайвър " е схванала, че двамата с мъжа й са доста разнообразни, до момента обаче не бе споменавала, че някогашният футболист е към този момент в нова връзка. Случващото се с Полина е повтаряне едно към едно на ориста на Златка Райкова преди повече от година, когато Благой я размени с младата Поли стремително. Сега и самата Полина е трета в триъгълника, заплетен от Благо, а феновете на " Сървайвър " се чудят дали Татяна е новата дама до Джизъса.

 поли, благой георгиев

В диалог с почитатели Полина за първи път отговори на въпроса: " Как се чувстваш, откакто Благой има нова жена до себе си? " " Животът продължава ", отвърна към този момент някогашната му, която още веднъж удостовери решимостта си да постави завършек на брака, траял една година. Тя е безапелационна, че двамата остават в естествени връзки. Явно обаче младоженка №2 на Джизъса претърпява тежко изневярата, тъй като показа, че от седмица тренира във фитнеса, до момента в който преди твърдеше, че няма потребност от съществени тренировки. Георгиев не стопира да популяризира който му падне в своя инстаграм профил, само че една фотография направи усещане на Hotnews.bg. На нея той е с Татяна и Булкин, а фотото укрепва подозренията, че певицата освен пере гащите на някогашния футболист.



Полина обаче твърди, че не съжалява за сватбата с много по-възрастния футболист, която тя подвигна в фамилния хотел във Велинград преди година, като преди този момент двамата подписаха без доста звук в гражданското. Годишнината от сватбата Благо не означи с букет към Поли, до момента в който бе в Доминикана и съгласно нея това била една от капките, които препълнила чашата на търпението. Оказа се обаче, че не букетът, а потребността на Благо да изневерява са причина за краха на връзките сред двамата.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР