Полезни и оригинални предложения за подобряване на образователната среда в

...
Полезни и оригинални предложения за подобряване на образователната среда в
Коментари Харесай

Стефан Янев запозна малките министри с дейността на служебното правителство

Полезни и истински оферти за възстановяване на просветителната среда в България получи министър-председателят Стефан Янев от шестокласници, с които се срещна в Министерския съвет. Учениците от клуб " Традиции и полезности “ към ОУ „ Неофит Рилски “ – гр. Габрово, гостуваха през днешния ден на министър-председателя с подготвеност да зададат своите въпроси за активността на държавното управление и да дадат оферти по дневния ред на кабинета.

В рамките на диалога им в държавната заседателна зала министър председателят Стефан Янев поздрави „ дребните министри “ за интереса към работата на институциите и ги срещна с активността и целите на служебното държавно управление. Янев изрази своята убеденост, че скоро те ще са хората, които ще могат да заемат неговото място като министър-председател и местата на министрите от кабинета.



Министър-председателят Стефан Янев подари на гостите си от учебния клуб плакет на Министерския съвет и копие на неповторимо издание на " История славянобългарска ". От своя страна шестокласниците изненадаха премиера със алманах с произведения на възпитаници от клуб " Традиции и полезности ", книга с габровски анекдоти и " чаша за неканени посетители " като израз на габровския комизъм.



При визитата си в Министерския съвет учениците от ОУ " Неофит Рилски " разгледаха още Гранитна зала, където обичайно се организират разнообразни церемонии и медийни събития и държавния пресцентър.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР