Полезна информация за пътуващите в Гърция. Правителството публикува постоянно обновяваща

...
Полезна информация за пътуващите в Гърция. Правителството публикува постоянно обновяваща
Коментари Харесай

Интерактивна карта с данни за Covid в помощ на пътуващите за Гърция

Полезна информация за пътуващите в Гърция. Правителството разгласява непрекъснато обновяваща се карта на епидемиологичната конюнктура, съдържаща информация за ограниченията в обособените региони.

Актуална информация за развиването на пандемията във всички региони на Гърция се разгласява на формален уебсайт на държавното управление за Covid-19. Тази интерактивна карта е налична за жителите на страната и за всички туристи, които пътуват за Гърция.

Информацията се актуализира въз основата на редица критерии и е потребна за всеки. Посочва се да вземем за пример къде е наложително носене на маски, епидемологичната обстановка, потенциалът на здравната система в този регион и даже работното време на заведения и магазини и какви ограничения са наложителни в тях.

Картата беше показана от заместник-министъра по отбрана на жителите Никос Хардалиас, който сложи акцент върху нуждата от информация и съблюдаване на ограниченията:

" Информирането на жителите е доста значимо за битка с пандемията. Всички би трябвало да сме осведомени какво би трябвало да е държанието ни във всеки регион на страната какви ограничения са годни за този регион. С тази информация можем да ограничим разпространяването на вируса, да програмираме живота си досега, когато се открие и приложи имунизацията за ковид. Дотогава се постанова да живеем с нужните защитни ограничения.

Четири са равнищата на риск и са в разнообразни цветове, като аленият предизвестява за нараснала заплаха.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР