Полетите с еднопосочен билет от Русия се разпродадоха буквално за

...
Полетите с еднопосочен билет от Русия се разпродадоха буквално за
Коментари Харесай

Паника: Еднопосочните полети от Русия се разпродадоха

Полетите с еднопосочен билет от Русия се разпродадоха безусловно за минути, откакто по-рано през днешния ден съветският президент Владимир Путин разгласи незабавната готовност на 300 000 резервисти, съобщи Ройтерс.

Обръщението на Путин, излъчено рано сутринта на запис, предизвика боязън и суматоха, че на мъжете, годни да носят оръжие, повече няма да бъде позволено да напущат страната.
-->
Министърът на защитата Сергей Шойгу увери, че мобилизацията ще бъде лимитирана единствено до тези, които имат опит като професионални бойци и че студенти и наборници няма да бъдат свиквани под знамената. Въпреки това " Google трендс " сподели внезапно нарастване на търсенето в " Авиасейлс " (Aviasales), най-популярният уебсайт в Русия за покупка на самолетни билети.

Данните на уеб страницата демонстрират, че всички директни полети от Москва до Истанбул и Ереван са изцяло разпродадени. И двете страни не изискват визи на съветските жители, напомня Българска телеграфна агенция.

Няма билети и за някои полети с прехвърляне, като да вземем за пример през Тбилиси, а в същото време най-евтините билети до Дубай костват 300 000 рубли (5000 долара), или пет пъти повече от междинната месечна заплата в Русия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР