Полетите на много летища в САЩ са отложени заради срив

...
Полетите на много летища в САЩ са отложени заради срив
Коментари Харесай

Стотици полети в САЩ отменени заради голям IT срив

Полетите на доста летища в Съединени американски щати са отсрочени поради срив на компютърните системи, засягайки минимум пет самолетни компании, оповестиха от Федералната авиационна администрация (FAA), представена от американските медии.

Американската федерална авиационна администрация заяви в понеделник, че голям брой американски самолетни компании са изправени пред проблеми " с стратегия за тежестта и салдото на планирането на полета, наречена AeroData ", която е засегнала главните и районните интервенции " в друга степен ".

#Traveler Alert✈️: Several U.S. #airlines are experiencing computer issues this morning. Please contact your airline directly for flight information and updates. The #FAA does not cancel flights. #FlySmart pic.twitter.com/5x4U3f6ogu
— The FAA (@FAANews) April 1, 2019
Авиопревозвачите Southwest Airlines, Delta, United Airlines, JetBlue и Alaska Air са измежду засегнатите и се чакат закъснения на полети.

Някои от тези самолетни компании са споделили на пасажерите в " Туитър ", че повода за казуса е срив в компютърните системи.

Таблата за излитащите полети на интернационалните летища в Орландо и Тампа в щата Флорида демонстрират закъснения за полетите на самолетна компания Southwest Airlines. От компанията показаха в " Туитър ", че им е било казано, че техническият проблем, който забавя полетите им, към този момент е позволен.

От Alaska Airlines означиха в " Туитър ", че работят по решение. Таблата за политане на летището в Далас, щата Тексас, демонстрира закъснение за пасажерите на Alaska Airlines.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР