Полетите на много летища в САЩ бяха отложени заради срив

...
Полетите на много летища в САЩ бяха отложени заради срив
Коментари Харесай

Стотици полети в САЩ отменени заради голям IT срив

Полетите на доста летища в Съединени американски щати бяха отсрочени поради срив на компютърните системи, засягайки минимум пет самолетни компании, оповестиха от Федералната авиационна администрация (FAA), представена от американските медии и Money.bg.

``
реклама
ОТ FAA прецизираха, че редица американски самолетни компании са изправени пред проблеми " с стратегия за планирането на тежестта и салдото на полета, наречена AeroData ", която е засегнала главните и районните интервенции " в друга степен ".

Авиопревозвачите Southwest Airlines, Delta, United Airlines, American Airlines, JetBlue и Alaska Air са измежду засегнатите.

492 полета на Southwest Airlines са анулирани до момента в днешния ден, както и 116 полета на JetBlue.

Някои от тези самолетни компании са споделили на пасажерите в " Туитър ", че повода за казуса е срив в компютърните системи.

Информационните табла за излитащите полети на интернационалните летища в Орландо и Тампа в щата Флорида демонстрират закъснения за полетите на самолетна компания Southwest Airlines. От компанията показаха в " Туитър ", че им е било казано, че техническият проблем, който забавя полетите им, към този момент е позволен.

От Alaska Airlines означиха в " Туитър ", че работят по решение на казуса. Информационните табла за политане на летището в Далас, щата Тексас, демонстрират закъснение за пасажерите на Alaska Airlines.

Информационните табла за излитащите полети на летище " Луис Армстронг " в Ню Орлиънс демонстрират закъснения за някои пасажери на United Airlines. Закъснения има и от нюйоркското летище " Ла Гуардия ".

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР