Полетите на германската авиокомпания Луфтханза“ от и до Франкфурт ще

...
Полетите на германската авиокомпания Луфтханза“ от и до Франкфурт ще
Коментари Харесай

Стачка отменя полетите на Луфтханза във вторник и сряда

Полетите на немската самолетна компания „ Луфтханза “ от и до Франкфурт ще бъдат анулирани във вторник поради стачка на наземния личен състав. В сряда е допустимо да бъдат обиден и полетите от и до Мюнхен. Това се отнася и за полетите от и до летище " София ".

Германският синдикат Ufo приканва към 19 000 стюардеси на Lufthansa да стачкуват. Този път кабинният екипаж на самолетната компания ще спре работа за два дни. Десетки хиляди пасажери ще бъдат принудени да пренасрочат полетите си.

От вторник до сряда ще стачкуват към 18 000 души от кабинния личен състав на Lufthansa и към 900 чиновници на дъщерното сдружение Cityline.

Всички заминаващи самолети от Франкфурт във вторник и всички заминаващи самолети от Мюнхен в сряда ще стачкуват от 4:00 до 23:00 ч., оповестиха от профсъюза.

Общо 1000 полета ще бъдат анулирани във Франкфурт и Мюнхен през двата дни, 600 от тях във Франкфурт. Очаква се стачката да засегне към 100 000 пасажери. Служителите на компанията стачкуват за по-високи заплати и бонус, който да компенсира инфлацията.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР