„Полагаме всички усилия, за да решаваме натрупани с години проблеми

...
„Полагаме всички усилия, за да решаваме натрупани с години проблеми
Коментари Харесай

Регионалният министър: Полагаме всички усилия, за да решим проблеми в МРРБ, трупани с години

„ Полагаме всички старания, с цел да решаваме насъбрани с години проблеми в Министерство на регионалното развитие и да ускорим реализацията на редица планове, тъй като тези планове са на целия български народ “. Това сподели министърът на районното развиване и благоустройството Виолета Комитова на среща с генералния шеф на Директива за птиците „ Национална компания „ Железопътна инфраструктура “ Красимир Папукчийски.

На срещата бяха разисквани въпроси, свързани с правни процедури, касаещи документите и реализирането на редица железопътни обекти с национално значение, забавени с години от предходното управление на Министерство на регионалното развитие. С обединяването на напъните на двете ведомства по действането на документите по тези планове ще се форсира работата по реализирането им, стана ясно в хода на диалога.

„ Търсим взаимно решение и макар сложната законова среда, в която работим, имам вяра, че ще намерим правилния път “, акцентира още министър Комитова.

В срещата участваха заместител – министрите на районното развиване и благоустройството Иван Шишков, Захари Христов и Валентин Граматиков, заместник-министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Нели Андреева, представители на администрацията на Министерство на регионалното развитие и на АПИ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР