Пол Скоулс вярва, че Манчестър Юнайтед може да спечели титлата

...
Пол Скоулс вярва, че Манчестър Юнайтед може да спечели титлата
Коментари Харесай

Скоулс: Юнайтед трябва да започне да побеждава в големите мачове, ако иска да стане шампион

Пол Скоулс има вяра, че Манчестър Юнайтед може да завоюва купата в британското състезание, само че единствено в случай че тимът стартира да побеждава и в огромните мачове. Бившият халф счита, че под управлението на Оле Гунар Солскяер и в толкоз " чудноват " сезон безусловно всичко е допустимо да се случи.

Юнайтед няма победа против тим от " огромните шест " в британското състезание през сезона, само че води с три точки на първенеца Ливърпул на върха в класирането преди срещата посред им в неделя. " Може и да звучи необичайно, само че в действителност имам вяра, че Юнайтед може да завоюва купата. Просто този сезон е доста чудноват ", съобщи някогашният британски национал в изявление за ESPN.

" Всичко зависи от това дали тимът може да печели огромните мачове, което към момента не се случва. Да, победиха Лестър като посетители в края на предишния сезон и се класираха за Шампионската лига, само че това не е Сити, Ливърпул или Челси, когато мачът има основно значение.

" Юнайтед загуби четири следващи полуфинала и отпадна от Шампионската лига с доста тежка загуба против Република България Лайпциг. Именно неумението да печелят огромни мачове би трябвало да се промени, в случай че желаят да реализират нещо огромно. Няма по-хубав миг да стартират да го вършат от мач на " Анфийлд ".

" Оле би трябвало да стартира да менажира състава, тъй като не може да очакваш 10 или 11 души да изнасят всичките ти мачове седмица след седмица. Той направи някои промени в полуфинала за ФА Къп против Челси през предишния сезон и загуби тежко. Предупреждение за това, което може да се случи, в случай че погледнеш отвън стартовите 11.

" Сега обаче всичко си зависи от Юнайтед, а това е супер. Предстоят им огромни мачове с Ливърпул, Ман Сити, Челси, Тотнъм и Арсенал, а за момента са водачи поради отличната им форма в гостуванията. Ако могат да печелят и тези мачове, то те ще опровергаят всички подозрения. Това ще ги приближи и до купата ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР