Пол Погба е доволен от прогреса, който прави Манчестър Юнайтед.

...
Пол Погба е доволен от прогреса, който прави Манчестър Юнайтед.
Коментари Харесай

Погба: Ман Юнайтед вече е истински отбор

Пол Погба е удовлетворен от напредъка, който прави Манчестър Юнайтед. Според него тимът към този момент има точния баланс и върви в вярната посока.

" Може да го наречете същински тим. Понякога преди бяхме прекомерно отбранителни или прекомерно офанзивни и нямахме този баланс и надзор. Сега виждате, че към този момент имаме салдото. Напредъкът е голям ", показа Погба.

Днес " алените дяволи " имат домакинство на Саутхамптън. Ако не изгубят, те ще запишат серия от 17 следващи мача без загуба във всички шампионати, което е най-хубавото сходно достижение от седем години. Успех против " светците " ще ги изкачи на трето място в класирането.

Pogba: Manchester United 'a proper team' now https://t.co/F5OkNUq2gZ
— cymru.futbol (@cymru_futbol) July 13, 2020
" Има още работа. Не сме приключен тим, само че сме на верния път. Ако продължаваме по този метод, мисля, че няма какво да ни спре да бъде там, където би трябвало да бъдем. Чувстваме се чудесно. Такъв е манталитетът, когато имаш положителни резултати. Всеки мач е край и би трябвало да реализираме резултата, от който имаме потребност. Такъв е методът ", добави французинът.

Освен в борбата в шампионата, Ман Юнайтед продължава присъединяване си в Купата на Англия и Лига Европа. " В Юнайтед става въпрос за титли, знаем това. И има титли, които знаем, че можем да спечелим ", разяснява още Погба.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР