Пол Погба е бил изнудван от организирана престъпна група, в

...
Пол Погба е бил изнудван от организирана престъпна група, в
Коментари Харесай

Пол Погба изнудван от брат си за 13 млн. евро

Пол Погба е бил изнудван от проведена незаконна група, в която взе участие и брат му Матиас. Полицията във Франция е почнала следствие по изказванията на играча, осведоми организация AFP.

Новината идва, откакто баткото на звездата на Ювентус разбуни духовете с 3-минутно видео, в което даде обещание скоро да опише скандални секрети за халфа и съотборникът му в националния тим Килиан Мбапе. 32-годишният Матиас разгласи, че ще направи това, защото съотборниците на Погба и неговите спонсори " заслужават да научат избрани неща ".

Погба е обяснил, че е бил заведен принудително в апартамент в парижкото предградие Лани-сюр-Марн. Там е имало група мъже, негови другари от детинство, както и двама маскирани. Те са поискали парите за дискретната защита и защита, която му е обезпечена по време на двата му престоя като състезател на Манчестър Юнайтед. Припомняме, че вторият от тях завърши през това лято. Френският национал признава, че е виждал въпросните мъже в Манчестър през април, както и на подготвителната база на Ювентус в Торино през юли. В недоволството си пред полицията Погба е безапелационен, че в очите на един от маскираните е познал брат си Матиас.

Пол Погба постоянно е подкрепял своите родственици и другари от детинство. Единствено е спрял помощта си към един от тях, когато през януари схваща, че той е откраднал 200 000 евро от кредитната му карта.

Мбапе има дребна роля в цялата сага. Името му е упоменато, защото бандата заплашва да пусне подправена вест по какъв начин Погба е изискал от шаман да направи проклинание на звездата на ПСЖ.

" Изявлението на Матиас в обществените мрежи не ни изненадва. Те са част от заканите и проведения напън над Пол от проведена тайфа. Компетентните органи във Франция и Италия към този момент са осведомени и повече няма да разясняваме тематиката, до момента в който тече почналото следствие ", обявиха в общо изказване Рафаела Пимента и Йео Мориба, които са надлежно юрист и майка на Пол Погба.

Матиас Погба сега е футболен свободен сътрудник. Той няма тим от началото на годината, когато напусна четвъртодивизионният френски Белфорт. Близнакът му Флорентен пък е състезател на индийския Мохун Баган. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР