Пол“ има само биологичен смисъл според Конституцията! Поздравявам КС за

...
Пол“ има само биологичен смисъл според Конституцията! Поздравявам КС за
Коментари Харесай

Каракачанов: „Пол“ има само биологичен смисъл според Конституцията! Поздравявам КС за достойното решение

„ Пол “ има единствено биологичен смисъл съгласно Конституцията! Поздравявам Конституционен съд за достойното решение Г-н Лозан Панов, въпреки всичко се оказа, че и Вас майка Ви е родила! Това се споделя в позиция на ръководителя на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов, оповестена в страницата му във Фейсбук.

Тя идва в отговор на решение на Конституционния съд, формирано по искане на Общото заседание на Гражданската гилдия на Върховният касационен съд с запитване „ дали полът е биологично избран или има обществено и психическо измерение “.

Поздравявам Конституционния съд на България за това почтено решение, което отстоява изконни българските християнски полезности и обичаи. Изключително горделив съм, че в претекстовете си съдиите са изтъкнали няколко съществени неща, за които аз и всички мои съратници от Вътрешна македонска революционна организация приказваме от години. А точно, „ че би трябвало да се регистрира националната еднаквост в другите ѝ измерения, а също така демографската конюнктура в България не просто е спешна, само че в вероятност слага под въпрос самото оцеляване на нацията “. Традиционното бинарно делене на половете стои в основата на биологичната репродукция и възпроизводството на човешкия тип “, акцентира в поста си Каракачанов, базирайки се и на цитати от самото решение.

Прилагаме и цялостната позиция на ръководителя на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов, оповестена във Фейсбук:

„ Пол “ има единствено биологичен смисъл съгласно Конституцията! Поздравявам Конституционен съд за достойното решение

Г-н Панов, въпреки всичко се оказа, че и Вас майка Ви е родила!
 Каракачанов за въвеждането на зеления сертифакт: Това е безумство! Каракачанов за въвеждането на " зеления сертифакт ": Това е безумство!
Зеленият документ сега не дава резултат. Трябва да се организира разяснителна акция по отношение на изгодите от имунизациите против COVID-19. Та...

Поздравявам Конституционния съд на България за това почтено решение, което отстоява изконни българските християнски полезности и обичаи. Изключително горделив съм, че в претекстовете си съдиите са изтъкнали няколко съществени неща, за които аз и всички мои съратници от Вътрешна македонска революционна организация приказваме от години. А точно, „ че би трябвало да се регистрира националната еднаквост в другите ѝ измерения, а също така демографската конюнктура в България не просто е спешна, само че в вероятност слага под въпрос самото оцеляване на нацията “. Традиционното бинарно делене на половете стои в основата на биологичната репродукция и възпроизводството на човешкия тип “.

Точно по този начин е! Именно фамилията от мъж, жена и техните деца е съхранило българския жанр толкоз хилядолетия.

Достойното решение на Конституционен съд по дело, формирано по искане Общото заседание на Гражданската гилдия на Върховния касационен съд, тогава ръководен от господин Лозан Панов, с въпроса „ дали полът е биологично избран или има обществено и психическо измерение “, е умно и национално отговорно.

В решението си съдиите изрично споделят, че „ понятието „ пол ” съгласно Конституцията следва да се схваща единствено в неговия биологичен смисъл “. И това е безспорен факт за над 90% от българите.

Още тогава, през март, аз споделих няколко простички неща. Ще ги напомня и през днешния ден.
 Военна прокуратура не видя корупция в МО на Каракачанов Военна прокуратура не видя корупция в МО на Каракачанов
Военната прокуратура не е видяла учредения за формиране на авансово произвеждане по два от сигналите за корупция в основна дирекци...

В България отбраната на християнската вяра е заплащана с кръв в мракобесните години на турското иго. В България дамата - майка, фамилията и децата са съществена полезност и стожер на обществото.

За мен намесата в тематики като фамилията, християнство, децата, отбраната им от страна на страната и слагането под въпрос на върховенството на Конституцията са неща, директно засягащи националната сигурност.

И по-интересното е, че оглавяващият Върховен касационен съд господин Лозан Панов, пуснал въпросното запитване към Конституционен съд, през днешния ден е претендент за президент. За главнокомандващ на българската войска. Поредният претендент за „ обединител “ на нацията.

Е, запитвам аз - такива хора ли ще ни подсигуряват националния суверенитет, националната сигурност и демографското оцеляване на България?

И въпреки всичко се успокоих, че господин Панов, макар опитите му да го опровергае, се оказа, че майка го е родила!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР