Пол ди Реста заяви, че наистина се надява Уилямс да

...
Пол ди Реста заяви, че наистина се надява Уилямс да
Коментари Харесай

Пол ди Реста се бори за място в Уилямс

Пол ди Реста съобщи, че в действителност се надява Уилямс да му дадат късмет и спортно място в тима за идващия сезон във Формула 1. Британецът, който сега извършва ролята на запаса, е единствено един от претендентите за вероятно освобождаващото се място в отбора следващата година.
По-рано този сезон Пол замести разболелия се Фелипе Маса по време на Гран При на Унгария. Това бе първото му сядане зад кормилото в тазгодишния болид на Уилямс и като такова бе мощно.

" В Уилямс ме познават задоволително добре. Тук съм от година и половина. Правя всичко допустимо да съм оптимално деен и предан на работата си за тях. С времето им стана ясно, че да седна в колата ще бъде сбъдната фантазия за мен. Едновременно със отговорностите ми тук се състезавам и в DTM, само че е значимо хората в падока да виждат лицето ти ", съобщи ди Реста.

" Мисля, че съм се поучил от грешките си в предишното и мога да ги поправя. Сега просто би трябвало да изчакам. Правя каквото мога, с цел да съм един от претендентите, тъй като в това отношение несъмнено има конкуренция. Не съм изгубил предпочитание, само че колкото по-дълго не се състезавам във Формула 1, толкоз по-трудно става да се върна ", добави водачът.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg



Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР