Покрай спешните законодателни промени, предизвикани от зверската гавра с невръстната

...
Покрай спешните законодателни промени, предизвикани от зверската гавра с невръстната
Коментари Харесай

ЖЕРТВИТЕ ДНЕС: Изнасилената от Малък Тошко цъфти в Швейцария

Покрай незабавните законодателни промени, провокирани от зверската подигравка с невръстната Дебора от Стара Загора, Lupa.bg връща лентата за своите читатели към първата нашенка, повдигнала въпроса за насилието в интимните връзки. Красавицата, която вгорчи живота на самия Тодор Славков и го тикна в пандиза - Мила Гешева, през днешния ден хубавее в Швейцария, а аферата й с Малък Тошко е единствено противен спомен.

Преди повече от 30 години студентка Мила упрекна внука на Тодор Живков - Тодор Славков, в обезчестяване и го накара да се крие по села и паланки от правораздаването. В момента хубавицата живее в Швейцария и работи като крупие. А външният й тип на 50 години може да бъде фантазия за множеството тийнейджърки.



Бъркал ли е Малък Тошко в меда?

Близо 18 години се точи делото против Тодор Славков и унгареца Жолт Хайду за изнасилването на социалистическата старлетка, станало на 10 юли 1988 година Едва през 2005 година съдът постанови, че Малък Тошко и аверът му са почтени, въпреки внукът на Тато да излежа две години в пандиза. Повечето от 26-те очевидци по делото към този момент се преселиха в отвъдното. Загина и следователят Янко Димов.

Гешева емоигрива в Швейцария и се омъжи за локалния предприемач Феличе Лепоре, само че двамата се разделиха преди няколко години. Новият мъж до нея е италианец на име Ален.

Съдебната драма се трансформира в смешка

Нароченият за принудител Тошко рядко приказва за интервала от живота си, обвързван с Гешева. Все отново той се изгаври с Мила в типичния си жанр след присъединяване си във " ВИП брат ", където стана победител, като я предложения в ефирен ефир да му стане брачна половинка.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР