Покрай развитието на стрийминг платформите много от холивудските таланти се

...
Покрай развитието на стрийминг платформите много от холивудските таланти се
Коментари Харесай

ТВ звезди със 7-цифрена заплата

Покрай развиването на стрийминг платформите доста от холивудските гении се пренасочиха към дребния екран. Някои от най-големите имена в бизнеса блестят в сериали, за което са обилно възнаградени. Много от актьорите и актрисите към този момент могат да разчитат на заплата от един милион $ на епизод, тъй като компании като Нетфликс са подготвени на всичко, с цел да задържат кинозвездите в своя тим.

Рийз Уидърспун е измежду най-успешните представители на прехода, тъй като с помощта на нея настъпиха измененията. В първия сезон на хитовия „ Големите дребни неистини “ двете с Никол Кидман получаваха по 200 хиляди на епизод. Но след грандиозния триумф на сериала, Рийз съумя да им издейства седемцифрени възнаграждения. Уидърспун печели още по 1 милион за всеки епизод от „ Сутрешното шоу “ по „ Apple TV “ и по 1,1 милиона за присъединяване си в „ Little Fires Everywhere “, който върви по „ Hulu “. Колежките й Дженифър Анистън и Кери Уошингтън също могат да се похвалят с сходни заплати. Експертите настояват, че скоро стандартът може да се вдигне и до 2 милиона.

Харисън Форд ще направи своя дебют на дребния екран в акомодацията на документалната поредност „ Стълбището “. Все още не се знае по кое време и къде ще излезе сериалът, само че съгласно източници Форд желае 1,2 милиона. Стийв Карел и Джеф Бриджис също са измежду звездите, които умерено разчитат на седемцифрени приходи.

Благодарение на щедростта от страна на стрийминг платформите, огромните холивудски имена към този момент са подготвени да одобряват на съществено телевизионни функции. Отмина времето, в което киноактьорите можеха да отпишат с лека ръка дребния екран, настояват екпертите. В момента се води люта борба кой ще притегли най-голямата звезда.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР