Покрай Pam & Tommy вникнахме доста във връзката на Памела

...
Покрай Pam & Tommy вникнахме доста във връзката на Памела
Коментари Харесай

Голата снимка на Томи Лий, която предизвика полемики

Покрай Pam & Tommy вникнахме много във връзката на Памела Андерсън и Томи Лий и разбрахме повече за секс абсурда през 90-те години на предишния век и секс абсурда около тях.
 Pam & Tommy, Памела Андерсън и ще гледа ли сериала актрисата
Ще гледа ли Памела Андерсън сериала за изтеклия си секс запис

Pam & Tommy няма единствено фенове

За Томи Лий не знаем, само че на Памела Андерсън изобщо не ѝ се е понравила концепцията за този сериал. И двама не са от най-свенливите и са го потвърдили през годините. Барабанистът и създател на Mötley Crüe за следващ път сподели, че не от срамежливите.

От CNN разбираме, че в края на предходната седмица Лий е разгласил своя чисто гола фотография в профилите си в обществените мрежи. И не е изглеждало като да бъде инцидентно, тъй като фотографията е била съпроводена с описанието: " Опс ".
 Снимка 584180

Разбира се, чисто гола фотография няма по какъв начин да се задържи кой знае какъв брой дълго в обществените мрежи, без да бъде свалена. Това се е и случило, само че не преди много хора да видят естествените дадености на музиканта, което пък е провокирало леки разногласия.

So Tommy Lee can post a picture of his penis on that’s still up three hours later but a picture of my curvy booty in a thong bikini gets taken down? Cool, cool.
— Lola Méndez (@lolaannamendez)
Журналистката Лола Мендес се е възмутила в Twitter по какъв начин може фотография на пениса на Томи Лий да не бъде свалена три часа от платформите. Докато нейна фотография по прашки да бъде свалена незабавно.

Други дами показват недоволството си против двойните стандарти, които са слагане за мъже и дами. Като дават образец с Бритни Спиърс и какъв брой подложени на критика са нейните голи фотосите, до момента в който тази на Томи Лий е по-скоро добре призната.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР