Покрай Деми Ловато темата за трудния живот на известните личности

...
Покрай Деми Ловато темата за трудния живот на известните личности
Коментари Харесай

Тяхната борба

Покрай Деми Ловато тематиката за сложния живот на известните персони още веднъж излезе на дневен ред. Големият проблем, несъмнено, е тънката граница сред славата, от едната страна, и алкохола и опиатите - от другата.

Когато се задърпа тази струна, мнозина жигосват хората, които дефинираме като " известни ", като " звезди " и като " звезди ". Набързо ги смъкват от пиедестала и са подготвени да водят дълги разногласия за какво не би трябвало да бъдат давани като образец за подражателство - за какъвто нормално сме привикнали да възприемаме звездите.

От другата страна са покровителите на известните като хора, на които нищо човешко не им е непознато, с изключение на (донякъде) бедността. Insider застават в този лагер и събират историите на няколко звезди, с цел да ни покажат, че и те са хора, и те имат своите сложни борби, освен това - водени пред очите на всички ни.

Брад Пит

Неговата битка с алкохола е една от последните сходни истории. Тя видя бял свят около бракоразводното дело с Анджелина Джоли.

Брад Пит споделя, че е осъзнал зависимостта си и се бори с нея. Но ситуацията става двойно по-трудно, а битката - по-дълга, когато човек остане без брачната половинка и децата си.

Публикация, споделена от Magazinespain (@magazinespain) на Авг 9, 2018 в 12:53 PDT

Еминем

Рап, опиати - нищо ново под слънцето. " Белият рапър ", както стана прочут още американецът Маршъл Матърс, не остава надалеч от тематиката за опиатите. Именно поради свръхдоза метадон през 2007 година Еминем бе в сериозно положение.

Така едно лекуване на взаимозависимост за малко да приключи съдбовно. Но въпреки всичко, положителното побеждава и в тази история. През април тази година рапърът отпразнува 10 години без опиати.

Публикация, споделена от Marshall Mathers (@eminem) на Апр 21, 2018 в 5:09 PDT

Брадли Купър

Малко евентуално е да сме свързвали неговото име с опиати. Това е по този начин, не тъй като той не ги е употребявал, а тъй като им е обърнал тил още на 29 години. В момента Брадли Купър е на 43.

Още преди години артистът споделя в изявление, че е спрял дрогата, тъй като е осъзнал, че не го ли направи, ще провали целия си живот.

Публикация, споделена от Bradley Cooper (@bradleycooper_original) на Юли 7, 2018 в 7:17 PDT

Даниел Радклиф

Да станеш прекомерно прочут прекомерно рано си има плюсовете, само че минусите като че ли са повече. Докато се подвизава в ролята на Хари Потър, Даниел Радклиф прибягва до огромни количества алкохол. Ежедневно.

Признава си също, че доста се е страхувал да не полудее. Е, съумял е да се пребори със зависимостта от бутилката. Но някой да се сеща за роля, в която да е имал триумфа като в униформата на възпитаник в Хогуортс с магическа пръчка в ръка...

Публикация, споделена от Daniel Radcliffe (@thedanielradcliffe) на Юли 26, 2018 в 2:32 PDT

Бен Афлек

Още един артист, още една борба с алкохола. Но много по-продължителна и, уви, не толкоз сполучлива. След няколко години трезвеност, Афлек още веднъж пада в плен на нездравословния табиет.

През март предходната година той показа в обществените мрежи, че е завършил курс на лекуване от алкохолна взаимозависимост и ще продължава да се бори с всички сили, тъй като желае да бъде най-хубавият татко и да вземе най-хубавото от живота.

Публикация, споделена от Pra você que vive a cidade. (@meuguiacuritiba) на Авг 7, 2018 в 3:21 PDT

Джерард Бътлър

В свое изявление от 2012 година артистът споделя, че към този момент 15 години е самостоятелен. От какво ли? От болкоуспокояващи.

За някои рехабилитация може да звучи срамно и да значи, че си стигнал дъното, само че Джерард Бътлър се гордее с това през какво е минал и какво е през днешния ден.

Публикация, споделена от Gerard Butler (@gerardbutler) на Окт 14, 2017 в 10:36 PDT

Сиа

През 2016 година ексцентричната изпълнителка отпразнува шест години трезвеност. Нейната взаимозависимост към алкохола и опиатите стартира още преди огромната популярност. Но последната единствено я задълбочава.

На Сиа й оказва помощ концепцията да бъде мистериозна, да не демонстрира лицето си, като по този метод се разграничи от останалите. От една страна тайнственост, от друга - искреност.

Публикация, споделена от SIA (@siamusic) на Яну 25, 2018 в 8:37 PST

Наоми Кембъл

Супермодел през 90-те, през днешния ден Наоми Кембъл не крие, че сред интервалът 1998-2005 година е извънредно неприятен за нея. Тогава тя даже не смее да се огледа в огледалото, тъй като в него вижда напълно друг човек.

Редом с останалите си проблеми, Кембъл става и алкохоличка. За благополучие, бързо осъзнава какво й се случва и до каква степен може да я докара този хлъзгав надолнище. Записва се в клуб на " Анонимните алкохолици ", с цел да потърси избавление. И го намира, най-малко по нейните думи.

Публикация, споделена от Naomi Campbell (@naomi) на Юли 9, 2018 в 2:16 PDT

Том Харди

От 25-годишна възраст артистът може гордо да съобщи, че не е подвластен от алкохола. Дотам стига след 12-те стъпки на " Анонимните алкохолици ", които приключва през 2003 година

Том Харди споделя, че за него е било елементарно да каже, че е пияч. По-трудното, освен това доста по-трудното, е било да стои надалеч от чашката.

Публикация, споделена от We Love Beard (@we.love.beard22) на Авг 9, 2018 в 3:41 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР