Покрай дебата по декларацията, инициирана от ПП, с която настояват

...
Покрай дебата по декларацията, инициирана от ПП, с която настояват
Коментари Харесай

Еротична лудост в парламента: Депутатите се обиждат взаимно кой е по-импотентен

Покрай дебата по декларацията, инициирана от Политическа партия, с която упорстват Народното събрание да задължи служебния кабинет да внесе държавен бюджет за 2023-а., депутатите влязоха в тежък просташки спор, с детайли на еротика. Думата " импотентност " бе повторена 4 пъти в границите на 10-ина минути, отсъди водещият съвещанието Йордан Цонев, откакто от парламентарната естрада я използваха представители на ГЕРБ и Политическа партия.
Пръв за импотентност заприказва Асен Василев. Той се обърна към Цончо Ганев от " Възраждане ", като напомни, че на 28 юли 11 души от Възраждане са дали своят вот за актуализацията на бюджета. Ако сте били несъгласни, тогава е бил моментът, сподели той. 
И аз съм афектиран за сравнението с ГЕРБ – за разлика от тях не сме политически импотентни Надявам се да е в политическия смисъл, не в другия, намеси се водещият съвещанието Йордан Цонев.
Ганев върна топката на Василев: " За разлика от вас и съвсем цялата ПГ ние от " Възраждане " не сме от през днешния ден за на следващия ден в политиката и от 8 години работим да спечелим доверието на гласоподавателите. Последователни дейности и политики Когато сте водили каузи за кражба на интелектуална благосъстоятелност и сте подписвали съглашения какво сте откраднали, натърти Ганев.
Много елементарно се наскърбяват икономистите, установи Данчо Цонев.
Абсолютна загуба на време е разискването на тази декларация. Вчера се организира съвещание, на което обсъждахме на първо четене удължаването на закона за бюджета. Само някой, който тотално не схваща нито Конституцията, нито закона за обществени финанси, нито правилника на Народно събрание може да внесе сходен вид декларация.
Забравихте ли, уважаеми, че вашето държавно управление бе първото, паднало за неуспех на финансовата политика на страната. И вие ще внасяте декларация, в която с голяма угриженост показва своите размишления, прекомерно импотентни, съобщи Атанасова. Вече е признато на първо четене снадки държавен бюджет. Какво казвате във вашата декларация? Ще настоявате Министерски съвет да внесе закон за държавния бюджет, според закона за обществените предприятия, период до 31 октомври.
Това правно нищо е импортирано на 1 ноември, ден откакто вие задължавате Министерски съвет да внесе Закона аз държавния бюджет. Давате ли си сметка какъв брой сте несъстоятелни? Г-н Гюров, тъпо че бяхте претендент за гуверньор на Българска народна банка. Този законопроект ще се учи във всички юридически факултети, може би и стопански, като пагубен образец за систематичен юридически нихилизъм, заключи Атанасова.
Очаквате с изключение на 5 часа пленарно време, какво друго да направи Народно събрание? Отново да повторите безумните тези какъв брой безумно е вашето ръководство. Аматьори бяхте, дилетанти си оставате, изригна Атанасова.
Свалянето на държавното управление, по едно и също време с това желаете да продължите бюджета, за 60 дни показахте безспорна политическа импотентност, и не се грижите за вашите гласоподаватели Срам, изригна и някогашният министър председател Кирил Петков.
Г-жо Атанасова, това че не харесваме Политическа партия, не значи, че сме импотентни, намеси се от трибуната и Биков. При всички последващи изявления, ръководителят Цонев уточняваше, че няма да се загатва думата " импотентен ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР