Поколения по света познават и обичат един от най-популярните музикални

...
Поколения по света познават и обичат един от най-популярните музикални
Коментари Харесай

Страшната трагедия, белязала живота на Албано и Ромина

Поколения по света познават и обичат един от най-популярните музикални дуети от близкото минало, Албано и Ромина Пауър. Звездната двойка постоянно е била известна със слънчевото си лъчение и непрестанни усмивки на сцената, до момента в който пеят някои от най-великите си шлагери - Felicita, Liberta, Angeli и доста други

Истината обаче е, че зад кулисите фамилията по този начин и не съумя да се пребори с демоните от страшната покруса, която ги сполетя през 1994 година. Тогава красивата им щерка Иления Каризи изчезва на едвам 23 години, в разцвета на силите и живота си.
               

Родена през 1970 година, тя е първото дете на музикантите (после имат още три). Още от дребна е амбициозна, като даже на 13-годишна възраст се появява и във кино лентата " Шампанско в парадайса ", а по-късно се насочва към литература в Кралския лицей в Лондон, където е измежду отличниците.

Денят е 31 декември, 1994 година, а мястото - Ню Орлиънс, Луизиана . Илейн е решила да направи сама околосветско странствуване и това е едно от местата, които желае да посети. За страдание и последното. Именно тук е видяна за последно, преди да изчезне безследно.
               

Отчаяните й родители и полицията не се отхвърлят да я търсят цели 20 години, преди публично да бъде оповестена за мъртва през 2013 година . Тялото й по този начин й не е открито, само че очакванията последователно утихват.

Малко по-късно се появява и страшната версия, че е станала жертва на жесток сериен палач , прочут с прозвището си Happy Face, поради усмивките, които рисува под признанията си, изпращани до медиите. Счита се, че е умъртвил над 160 души, а измежду тях и 8 дами.
               

60-годишният канадец рисува точно лицето на Илейн благодарение на специалист, спомняйки се, че е умъртвил момиче на име Сюзън през ранните 90 (това е името, с което се е представяла в САЩ). Въпреки това фамилията бе разграничено в мнението си за случилото се. Ромина до последно вярваше, че щерка й е жива, до момента в който Албано смяташе, че се е самоубила, хвърляйки се от мост в Мисисипи .

Каквато и да е истината обаче, Илейн я няма и надали в миналото ще се върне. А огромната покруса, белязала живота на именитите италиански реализатори, в последна сметка докара и до раздялата им през 1999 г ., въпреки и да продължиха още известно време да се изявяват като дует. И сигурно именитата им ария Felicita мъчно може да бъде възприемана и в персонален проект... 
 Албано и Ромина през 2020-та година.
Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР