Поклон! С тази кратка бележка премиерът Бойко Борисов сподели в

...
Поклон! С тази кратка бележка премиерът Бойко Борисов сподели в
Коментари Харесай

Борисов за Боян Петров: Поклон!

" Поклон! " С тази къса записка министър председателят Бойко Борисов показа в профила си във Facebook поста на дамата на Боян Петров - Радослава от през вчерашния ден с прощалното й обръщение, завършващо с думите "...просто желаех да открия Боян, тъй като ще ми липсва. "

Вчера издирването на изчезналия на 3 май български исполин в алпинизма бе прекъснато след продължителна и огромна интервенция, в която се включиха за пръв път дружно Китай и Непал.

Днес министър председателят благодари на двете страни за сърцатото и безрезервно присъединяване в интервенцията. Той изпрати писма до ръководителя на Държавния съвет на Китайската национална република Ли Къцян и до премиера на Непал К. П. Шарма Оли с признателност за своевременното подпомагане за организирането и провеждането на избавителната акция за намиране на българския планинар Боян Петров.

Българският министър председател прави оценка високо напъните на китайското държавно управление и институции, както и на непалските управляващи, които обезпечиха издирвателната акция по въздух и суша. Специална благодарност той показва на всички хора, взели участие в избавителните екипи, макар извънредно тежките метеорологични условия.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР