Поклащайки глава, вдигайки ръце във въздуха, шепнейки, бившият президент Доналд

...
Поклащайки глава, вдигайки ръце във въздуха, шепнейки, бившият президент Доналд
Коментари Харесай

Разочарованието на Тръмп нараства в процеса за гражданска измама в Ню Йорк, докато адвокатът пита свидетеля дали е излъгал

Поклащайки глава, вдигайки ръце във въздуха, шепнейки, някогашният президент Доналд Тръмп изглеждаше отчаян в сряда в правосъдна зала в Ню Йорк по време на продължаващия му цивилен развой.

Тръмп към този момент е приет за виновен за машинация, само че процесът продължава по няколко други обвинявания, в това число подправяне на бизнес записи и скрит план. Щатът упорства за 250 милиона $ и строги ограничавания върху бизнеса на Тръмп. Той и съобвиняемите му отхвърлиха всички непозволени дейности по делото.

На щанда беше изпълнителен шеф и оценител на недвижими парцели, който изрази удивление във вторник, че е представен в масивите от данни на Trump Organization като консултант на компанията по отношение на оценката способи.

Адвокатът Лазаро Фийлдс неведнъж питаше по време на кръстосания си разпит на изпълнителния шеф Дъг Ларсън дали той погрешно е оценил постройка, която в последна сметка е донесла повече доходи от плануваното. Ларсън, който преди години оцени постройката за банка, неведнъж сподели „ не “.

Екипът на Тръмп твърди, че оценките и преценките са субективни отзиви, вариращи от един човек на различен – давайки независимост на деяние на притежателя на парцел да създаде свои лични цифри, надалеч от това, което даже специалист може да каже.

Докато Ларсън настояваше, че е оценил вярно постройката на Тръмп, главата на Тръмп бързо се клатеше от едната страна на другата, а шепотът му прерасна в мощно стържене.

Кевин Уолъс, юрист на основния прокурор на Ню Йорк Летиция Джеймс, загатна, че държанието на Тръмп е еднакво на заплашване на очевидец, и помоли съдията да инструктира Тръмп да се въздържа от коментар.

Съдия Артър Енгорон изглеждаше нехаен, само че задължен.

„ Добре, ще помоля всички да мълчат, до момента в който очевидецът дава показания “, сподели Енгорон.

Лазаро сподели на Ларсън поредност от съвсем десетилетни имейли от изпълнителен шеф на организацията Тръмп, питащи за оценки, което наподобява опонира на показанията на Ларсън под клетва във вторник, когато той сподели, че не е съдействал за това през 2013 година

Лазаро попита Ларсън дали е излъгал. Преди да успее да отговори, съотборникът на Лазаро, юристът на Тръмп Кристофър Кисе, скочи и го прекъсна, защото Ларсън беше почнал да споделя, че не може да си спомни имейлите.

Преди Ларсън да отговори, би трябвало да се съветва със личния си юрист, сподели Кисе, някогашен общоприет юрист на щата Флорида. Уолъс още веднъж упрекна екипа на Тръмп в „ заплашване на очевидци “.

Ларсън беше изведен от стаята. След това Кисе обясни за какво счита, че на Ларсън е трябвало да бъде разрешено да се съветва с юриста си.

„ Просто желая очевидецът да е наясно с правата си според 5-та корекция, тъй като съгласно мен той се е лъжесвидетелствал през вчерашния ден “, сподели Кисе. Отляво на Кисе Тръмп изглеждаше мощно заинтригуван.

Уолъс изглеждаше ужасяващ, само че не толкоз, колкото щеше да бъде момент по-късно.

„ Това е някакъв тип осъществяване, одобрявам го за пресата ", сподели Уолъс.

Кисе отвърна на изстрела, като сподели, че се грижи за Ларсън, очевидец на държавното управление.

„ За разлика от държавното управление, аз одобрявам правата му съществено “, сподели Кисе.

Хор от юристи на основния прокурор отговори, викайки, обръщайки се към Кисе с дребното му име.

>

„ Крис, хайде! “

„ Крис, стой! “

До този миг личният юрист на Ларсън искаше да приказва с него, защото Кисе повдигна вероятността лъжесвидетелстване. Съдията, който неведнъж е казвал, че желае разпитът да бъде по-ефективен, сподели не.

" И какво от това? Ако той самичък е лъжесвидетелствал, значи самичък е лъжесвидетелствал ", сподели Енгорон. „ Върнете го още веднъж на скамейката. “

Когато Ларсън се върна, той твърди, че не си спомня имейлите от преди десетилетие, само че гледайки ги в този момент, наподобява, че в действителност се е съветвал с Тръмп Изпълнителен шеф на организация по отношение на методите за оценка.

По-късно юрист на основния прокурор сподели преписи от показания и имейли, които наподобява допускат, че Ларсън е бил пореден и почтен в показанията си – показвайки, наред с други неща, че той постоянно разисква методологии за оценка с огромен брой на ръководители на недвижими парцели и е малко евентуално да си спомни самостоятелен диалог за това. Кисе възрази и сподели, че е негов ред да упрекна държавното управление, че се показва за пресата, която съгласно него евентуално ще включи това в отразяването си.

По време на размяната на отзиви Тръмп изглеждаше мощно заинтригуван. В забележки отвън правосъдната зала той изглеждаше вдъхновен от размяната на отзиви.

„ Правителството лъже. Те излъгаха. Не разкриха цялата информация, която имаха, и доказателствата, които имаха, които демонстрират какъв брой почтен съм “, сподели Тръмп, преди да изрази удивление от своите бранители. „ Това е като Пери Мейсън. “

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР