Покерът винаги е привличал като магнит любителите на хазарта и

...
Покерът винаги е привличал като магнит любителите на хазарта и
Коментари Харесай

Кои са най-популярните покер игри онлайн

Покерът постоянно е привличал като магнит феновете на хазарта и една от най- известните през днешния ден. В последните години почитателите могат да открият в интернет най-престижните шампионати и игри на покер, като за тях има денонощна поддръжка, надеждни депозити, експресни тегления и неповторими софтуерни решения.

Днес може когато и да е на денонощието да се забавлявате с обичаните си покер игри в компанията на хиляди други играчи онлайн. От вас зависи да изберете обичания си формат и маса, с цел да изпитате тръпката от играта, да играете и да спечелите в случай че имате шанс.

Разбира се, в случай че се чувствате неопитни, неуверени в себе си или нямате задоволително средства, постоянно може първо да тествате безплатните версии на играта, с цел да натрупате опит, знания и убеденост, преди да започнете да залагате действителни пари.
Тексас Холдем
Тексас Холдем предлага закрепени предели или безлимитна игра. Този покер формат е и  най-популярният през днешния ден, и може да го играете на стотици шампионати онлайн ежеседмично.
6+ Холдем
Тук се играе с тесте с по-малко на брой карти. Играта е сходна на Тексас Холдем, само че картите  до 6-ци са извадени от тестето. В тази игра флъшът е по-силен от фул хауса, а асото, 6-те, 7-те, 8-те и 9-те се смятат за стрейт.
Showtime Hold`em
Showtime Hold’em също е сходна на Тексас Холдем. Различава се по това, че всяка изтеглена карта остава открита на масата до края на ръката.
Омаха Хай
Отново сходна на Тексас Холдем игра, при която обаче играчите получават четири скрити карти. Всяка ръка може да съдържа две карти от скритите карти на покерджията и три карти от отворените карти.
Омаха Хай/Лоу
Омаха Хай/Лоу се играе с закрепени предели или в безлимитна игра. Предпочитана е от множеството запалени играчи, само че също по този начин и от по-неопитните покерджии.
Сплит Холдем
Сплит Холдем е осъвремененият вид на класическата игра Тексас Холдем. В този формат  по едно и също време се раздават два борда – първо два флопа, а по-късно два търна и два ривъра, а спечелилият във всеки от тях получава половината пот.
5 Кард Омаха и 5 Кард Омаха Хай/Лоу
5 Кард Омаха и 5 Кард Омаха Хай/Лоу наподобяват на играта Омаха. Тук обаче всеки от играчите получава и пета скрита карта. Тези игри вървят с пот предели или без предели.
Куршевел и Куршевел Хай/Лоу
Куршевел е вариация на 5 Кард Омаха. При него първата карта се раздава с лицето нагоре. Куршевел Хай/Лоу пък е подобен на Омаха, само че тук потът се разделя и всеки от играчите получава по пет карти преди флопа. Играят се с закрепени предели, пот предели и без предели.
Севън Кард Стъд
Безспорно една от най-популярните покер игри. При нея има голям брой варианти с разнороден избор на лимитите.
ХОРСЕ и Микс 8-игри
ХОРСЕ включва Холдем, Омаха, Раз, Севън Кард Стъд и Севън Кард Стъд. Това е сбирка от разнообразни игри, при която може да изразите разнообразните си умения в покера. Подходяща е за тези, на които им е омръзнало да играят непрекъснато една и съща игра и търсят разнообразието.
Бадуги
Вариация на дроу покер играта, където задачата е да се направи допустимо най-хубава ниска ръка от другите бои и то от четирите скрити карти. Правилата на тази игра са много по-различни от разпоредбите на останалите покер игри, което я прави забавна и комплицирана за проучване.

Съвет: Ако сте решили да играете в действителното
казино с същински пари, не забравяйте да следвате главните и  да се предпазите от огромни загуби.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР