Показно разстреляната Станка Марангозова е купувала имоти от София до

...
Показно разстреляната Станка Марангозова е купувала имоти от София до
Коментари Харесай

Показно разстреляната Станка Марангозова е купувала имоти от София до морето

 Показно разстреляната Станка Марангозова е купувала парцели от София до морето в мощните си години. Това написа в. " Телеграф “. 150 кв. апартамент на две равнища в столичния кв. " Хладилника “, ниви край монтанското село Стубел, жилища във Враца и Монтана, както парцели в морската столица са били измежду притежанията на 46-годишната жена, открита надупчена с три патрона в колата си в четвъртък вечерта в столичния кв. " Младост “. 

Днес всичките парцели на жертвата са със запори. Такива са наложени и на три сдружения, на които дамата е притежател, сочат инспекции в Имотния указател и фирмения " Дакси “. Поради тази причина Марангозова живеела в жилището на приятеля си, пред който беше убита, до момента в който паркира. Заради задълженията дамата правела счетоводството на компании, за което получавала пари на ръка, обясниха проверяващи. 

Преди да се стигне до финансовия провал в интервала 2011-2016 година През банковите й сметки са минали над 30 млн. лева Тя се представяла за финансов брокер и обещавала на хора с огромни благоприятни условия, че ще им усили капиталите посредством вложения във фондове. Излъганите от нея жертви са над 50, и то с големи суми, сочи следствието.  Една от обичаните й схеми била да дава обещание, че да вземем за пример ще купува жито, след това ще го продаде на борсата, само че по този начин и не прибирала парите на хората, които й ги давали. На процедура основала финансова пирамида, а излъганите от нея са доста. 

Последната взета сума била 150 000 евро още веднъж с заричане за вложения. Имало обаче изгорели с много повече. Двама предприемачи са я дали на съд, откакто били завлечени с 1,4 млн. лева Срещу Марангозова има и заведени три желае от банкови и кредитни институции за над 160 000 лв., за които има издадени изпълнителни листове.

Според проверяващите огромните играчи, които е завлякла, по-скоро не биха я ликвидирали, тъй като няма да могат да си върнат парите, а биха я принудили да работи за тях. Криминалисти допускат, че е допустимо обезверен човек, който е изгубил всичко поради схемите й, да е прибягнал до крайната мярка. Не се изключва обаче да има и персонален претекст в покушението.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР