Показахме че можем успешно да защитаваме външната граница на ЕС,

...
Показахме че можем успешно да защитаваме външната граница на ЕС,
Коментари Харесай

Ще се боря за повече европари за Северозапада

Показахме че можем сполучливо да пазиме външната граница на Европейски Съюз, споделя доктор Иво Ралчовски Ще не отстъпвам целите на България в областта на опазването на здравето и образованието Страната ни организира извънредно сполучливо Европредседателство Обичам риболова и съм благополучен, когато мога да отида за риба
Иво Ралчовски, експерт по очни заболявания, е измежду най-уважаваните лекари у нас. Той е общински консултант  във  Враца. Иво Ралчовски е два пъти член на БЛС и посредством профилираната си очна клиника има опция да оказва помощ на хиляди пациенти освен във Враца, само че и в областите Видин и Монтана.  Иво Ралчовски е № 11 в листата на ГЕРБ за евровота

Д-р Иво Ралчовски, к ои от целите на България ще отстоявате в Европейския парламент?

В месеците след евроизборите в Екологичен потенциал следва завършването на финансовата рамка за идващия програмен интервал. За мен, като представител на Северозападния район, който има потребност от вложения, с цел да продължи съживяването си, е от особена значимост България да получи повече средства през този интервал. Смятам, че това е един от най-важните ни цели. Като доктор се интересувам и от целите ни заложени в областта на опазването на здравето и образованието. Безспорно значима е и тематиката за сигурността и оправянето с миграцията, която е главен проблем за целия Европейски Съюз. Благодарение на напъните на държавното управление на ГЕРБ в първите три месеца на годината миграционният напън на турско-българската граница е съвсем нулев.

Кои ще са вашите персонални дела в Европейския парламент?

Както към този момент загатнах, аз одобрявам издигането ми за претендент в листата на ГЕРБ като следващия знак за значимостта на района на Северозападна България за държавното управление. Затова и моята идея е да има опция за повече средства по линия на европейската взаимност за нашия район.

Въпреки доста положителната на работа на досегашните евродепутати от ГЕРБ/ЕНП и решенията в интерес на страната ни и в последна сметка, които Екологичен потенциал е взел с тяхно присъединяване и по техни начинания, сякаш към момента съгражданите ни не схващат в задоволителна степен по какъв начин това се отразява на живота им. Иска ми се да можем да „ преведем “ на техния език полезността на решенията и работата на Екологичен потенциал.

Как ще се борите против Европа на разнообразни скорости?

Позицията на българското държавно управление против Европа на две скорости е повече от безапелационна. Изключително значимо е водачите на най-развитите европейски стопански системи да схванат, че сходен сюжет ще ускори евроскептицизма в страните, които биха останали в така наречен „ външна страна “ на Европа. Страната ни организира извънредно сполучливо Европредседателство, показахме че можем сполучливо да пазиме външната граница на Европейски Съюз и все още се оправяме с миграционния напън. Поставихме пред Европейски Съюз радикално нова вероятност за разширението на съюза към Западни Балкани. Страната ни извършва сполучливо редица стопански индикатори – на трето място сме в Европейски Съюз по предстоящ стопански напредък за 2020 година – 3,6%, имаме извънредно ниска безработица – 4,7%, трети сме в Европейски Съюз по привлечени вложения към Брутният вътрешен продукт. Това демонстрира стабилността на българската стопанска система и би трябвало да е в плюс за приемането ни в Еврозоната, което би премахнало опасението, че ще останем в периферията.

Каква акция ще водите против двойните стандарти?

Смятам, че до този миг всички евродепутати от ГЕРБ/ЕНП и всички български институции са водили акция против двойните стандарти в Европейски Съюз. Политиката за това е обща сред всички институции – с работата си и с разпространение на резулататите, които реализира страната ни във всички сфери би трябвало да покажем, че Европейски Съюз не трябва да ползва политика на двойни стандарти.

Кое е вашето най-силно качество, поради което ви само че минираха в евролистата на ГЕРБ?

За мен е предизвикателство и чест да бъда номиниран в листата на ГЕРБ, дружно с такива експерти и познати имена в Европейски Съюз като Мария Габриел, Андрей Новаков, Андрей Ковачев, Ева Майдел, Лиляна Павлова и всички останали сътрудници.Основната причина, заради която съм номиниран в евролистата на ГЕРБ, е, че познавам проблемите в Северозападния район и мога да спомагам за наваксване на изоставането на района по отношение на останалите райони в страната, а и по отношение на европейските райони.

Какво вършиме през свободното си време и по какъв начин разпускате след напрегнати моменти?

Напоследък имам все по-малко време за отмора, тъй като с изключение на практиката ми в очната клиника, съм и общински консултант в Общински съвет – Враца. Предпочитаната отмора за мен е измежду природата със фамилията ми. Обичам риболова и съм благополучен, когато мога да отида за риба.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР