показа класата си в спора за Суперкупата на преди седмица,

...
показа класата си в спора за Суперкупата на преди седмица,
Коментари Харесай

Сезонът в Русия стартира с грешна стъпка на шампиона

сподели класата си в разногласието за Суперкупата на преди седмица, като разгроми с 4:0 историческия си противник. Днес наставникът на питерци Сергей Семак си разреши да остави на пейката, и новото попълнение Матиас Касиера, а в предни позиции до стартира.

Наставникът на домакините Сергей Юран заложи на един нападател в лицето на, подкрепян от и Роман Гбане. Титуляр за беше и ветеранът.

Зенит имаше 11 следващи победи против този противник, като за последно не съумя да завоюва против отбора от московското предградие през 2007 година - 2:2. И през днешния ден грандът от Санкт Петербург беше безспорен любимец, а началото единствено удостовери сериозната разлика в класите. В 17-ата минута Сутормин центрира от десния фланг, Клаудиньо смъкна топката с гърди, а Вендел с мощен шут с левия крайник вкара първия гол за сезона.

До почивката Одоевский на два пъти се намеси добре след далечни удари на Руденко. Химки сподели, че няма да се съобщи и в началните минути на втората част, когато още веднъж Руденко се измъкна от отбраната на Зенит, само че стреля в гредата. Зенит отговори с рисков удар от фаул на Вендел.

В 85-ата минута домакините проведоха отлична контра, стартирана и приключена от Мирзов. Бързият нападател изскочи на добра позиция и заби топката под гредата - 1:1. Химки даже можеше да стигне до трите точки в добавеното време, само че Зуев не уцели вратата, откакто преди този момент изпревари Круговой.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР