Пожарът, който възникна на 14 септември в местността Сухото езеро

...
Пожарът, който възникна на 14 септември в местността Сухото езеро
Коментари Харесай

Потушиха пожара в Рила

Пожарът, който породи на 14 септември в местността „ Сухото езеро ” на територията на естествен парк ”Рила ”, е премахнат тази заран. Това оповестиха от полицията в Кюстендил, представени от Българска телеграфна агенция.
Огънят е обхванал повърхност от към 10 дка. Горяха клек, бял бор и мура, а пожарът беше гасен от екипи на пожарната, Югозападно държавно дружество, чиновници на Рилски манастир, на естествен парк " Рила " и Национален парк " Рила ", доброволци, хеликоптер от авиобаза " Крумово ". В момента на място към момента са към 45 души пожарникари, горски чиновници, чиновници на естествения парк, показаха от полицията.

Причините за възникването на пожара са в развой на определяне, допълниха от ОДМВР в Кюстендил и прецизираха, че в края на предходната седмица в Кюстендилска област са зародили общо 18 пожара.

При различен пожар, зародил в края на предходната седмица в землището на с. Богослов, община Кюстендил, са били унищожени дървена колиба, ограда, 20 овощни дръвчета, 15 лозници. Пожарът е обхванал повърхност от 20 дка и е угасен от два противопожарни екипа на РСПБЗН - Кюстендил. Спасени са били пет къщи и 60 дка смесена гора, няма потърпевши хора.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР