Пожар заради старо табло с електромери стресна жителите на кооперация

...
Пожар заради старо табло с електромери стресна жителите на кооперация
Коментари Харесай

Огнен ад в кооперация в центъра на София

Пожар поради остаряло табло с електромери стресна жителите на кооперация в центъра на София. От етажната благосъстоятелност настояват, че неведнъж са подавали сигнали таблото да бъде заменено, само че това става факт едвам след пожара, съобщи bTV.

Като домоуправител Ана подава сигнал в пожарната за остаряло табло с електромери през март. Проверката демонстрира, че то е рисково и пожарната дава наставление да се смени. Домоуправителят уведомява ЧЕЗ.

Оттам й се обадили, че ще го сменят след един месец, а по-късно се обадили още веднъж, че ще го сменят след 3 месеца, до момента в който най-после се стига до пожара. Огънят потегля от таблото преди няколко дни, а хората в кооперацията изживяват смут. Ремонтите не престават дни наред след пожара, а токът ту стопира, ту се пуска.

Потърпевши са и в салона за хубост на партерния етаж. От ЧЕЗ обявиха, че съгласно разпореждането на пожарната е трябвало да обезопасят таблото до 30 август. През април то било включено в програмата за замяна, само че проектирането лишило време. Хората ще съдят енергото, а оттова оферират да поемат и във входа на постройката.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР