Пожар на жп линия край Русе спря движението на влаковете.

...
Пожар на жп линия край Русе спря движението на влаковете.
Коментари Харесай

Пожар на жп линията край Русе спря за няколко часа влаковете

Пожар на жп линия край Русе спря придвижването на влаковете. Пламнали са сухи треви към релсите в региона сред Долапите и Иваново. Наложи се пасажерите по направлението за Горна Оряховица да чакат над 3 часа, до момента в който продължат пътя си.

Пламен Костов пътува от Русе за Борово с вечерния трен, когато ненадейно композицията стопира в региона на Долапите. Близо час той и още 30-ина пасажери са затворени във вагоните, без да знаят какво става. След още час е проведен рейс, който ги извозва до гарата в Иваново.

Хората не са удовлетворени.

" Eдин час чакахме на гара Долапите, до момента в който се вземе някакво решение, докараха ни тук с рейс, като можеше да ни извозят до идната гара….при състояние, че не се знае по кое време ще се приберем и на следващия ден сутринта би трябвало да тръгваме назад за работа… ", споделя и различен пасажер – Донка Николова.

За да се овладее пожарът край жп линията, са изпратени пет противопожарни автомобила. Помощ са оказали и арендаторите на прилежащите ниви. Движението на влаковете бе възобновено към 21,30 ч., а на място остава да дежури екип на пожарната.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР