Погребването на Ивана Тръмп на голф игрище е спестило разходи

...
Погребването на Ивана Тръмп на голф игрище е спестило разходи
Коментари Харесай

Погребването на Ивана Тръмп на голф игрище е спестило разходи...

Погребването на Ивана Тръмп на голф игрище е икономисало разноски на някогашния й брачен партньор

Станаха известни любопитни детайлности за Доналд Тръмп, откакто той погреба първата си брачна половинка Ивана на голф игрище до първата дупка на своя Trump National Golf Club в Бедминстър , щата Ню Джърси.

Вече бе обявено, че това може да донесе на някогашния американски президент и предприемач обилни данъчни облекчения, както писа Business Insider. Любопитни са обаче регулациите в щата за гробищата. Така да вземем за пример, в сходство с данъчния кодекс на щата Ню Джърси земята на гробищата е освободена от всички налози и такси. Гробищните компании също са освободени от заплащане на каквито и да било налози върху собствеността, налози върху имуществото на техните земи, както и налози върху бизнеса, налози върху продажбите, налози върху приходите и налози върху наследството.

 Trump National Golf Club

Данъчните документи на фамилията на Тръмп, оповестени от ProPublica, демонстрират, че тръстът е желал да записва парцела в Хакетстаун, също щата Ню Джърси, като гробищна компания с нестопанска цел, макар че самото поле е на 20 благи.

Ивана Тръмп беше първият човек, заровена на голф игрище, макар че Тръмп от дълго време планираше да построи гробище там. През 2012 година се появи информация, че той има намерение да построи пантеон, където самият той да бъде заровен един ден. По-късно Тръмп промени предлагането си за основаване на гробище в парцела, като предложи да бъдат положени над 1000 гроба. След това той още веднъж промени плана, планирайки да сътвори „ частно фамилно гробище с 10 имота “, след което промени това предложение, с цел да включи и гробище от 284 имота, чиито гробове ще бъдат налични за продажба.

Тръмп спестяваше от налози и преди. Така, съгласно следствие на The New York Times, през 2016 година, когато Тръмп е бил предизборна акция, а и през първата година от престоя си в Белия дом, политикът е платил единствено 750 $ федерален налог върху приходите. Преди това Тръмп не е плащал федерален налог върху приходите в продължение на 10 години, базирайки се на бизнес загуби.

 Ивана и Доналд Тръмп
Ивана и Доналд Тръмп, 1982 г

Тя беше първата от трите съпруги на Доналд Тръмп. Техният брак просъществува от 1977 до 1992 година Двамата имаха три деца: синове Доналд-младши и Ерик и дъщерята Иванка.

 Добави изложение
Ивана с Доналд младши, Ерик и Иванка

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР