Погребението на Матю Пери се състоя в частното гробище Forest

...
Погребението на Матю Пери се състоя в частното гробище Forest
Коментари Харесай

„Приятелите“ изпратиха в последния му път Матю Пери

Погребението на Матю Пери се състоя в частното гробище Forest Lawn в северните покрайнини на Лос Анджелис. То продължи два часа.


Да се сбогуват с артиста пристигнаха сътрудниците му от паметния сериал „ Приятели ” - Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Дейвид Шуимър, Мат Лебланк и Лиза Кудроу, заяви Variety. В последния му път Матю беше изпратен и от най-близките му родственици: майка му Сузане Морисън, татко му Джон Бенет Пери и вторият му татко, канадският ефирен публицист Кийт Морисън. Общо на скромната гала участваха към 20 души.

Анистън, Кудроу, ЛеБланк, Кокс и Шуимър преди този момент разгласиха взаимно изказване по отношение на гибелта на Пери, в което се споделяше: „ Всички сме безусловно опустошени от загубата на Матю. Ние бяхме повече от просто сътрудници. Ние сме семейство. Имаме толкоз доста да кажем, само че тъкмо в този момент ще ни би трябвало време да преживеем тази непрежалима загуба “.


Forest Lawn е величествен комплекс в памет на златния век на холивудската кино промишленост, ситуиран покрай студиото на Warner Bros, където е снимана комедията „ Приятели “. Много американски звезди са заровени в това гробище, в това число Майкъл Джексън и Елизабет Тейлър.

Матю Пери умря в дома си в Лос Анджелис на 55-годишна възраст, тялото му беше намерено в джакузи от негов помощник. Все още не е известна точната причина за гибелта. Отбелязва се, че на мястото не са открити опиати. Преди това в записките си Пери описа в детайли за битката си против зависимостите от алкохола и опиатите. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР