Поетът Константин Трендафилов, когото широката публика познава повече като скандалния

...
Поетът Константин Трендафилов, когото широката публика познава повече като скандалния
Коментари Харесай

Папи Ханс: Всяка вечер заспивам с мисълта, че съм болен

Поетът Константин Трендафилов, който необятната аудитория познава повече като скандалния актьор Папи Ханс, през вчерашния ден даде телевизионно изявление, в което позволи феновете да надникнат в душата му. Припомняме ви, че едвам преди няколко месеца той загуби татко си, а сега явно се намира на любовен кръстопът. Константин показа, че постоянно се е възприемал повече като Папи. Той разкри още, че колкото повече триумфи реализира, толкоз повече близки хора губи от обкръжението си:

„ Имам възприятието, че би трябвало да запитвам някои хора за какво не ме обичат към този момент “, показа поетът. И колкото и да не ни се има вяра, в действителността Папи Ханс не е това самонадеяно момче, което сме привикнали да виждаме на екрана и на сцената. Самият той се дефинира като доста свенлив и нерешителен и споделя, че хората не знаят доста за него.

Съвсем предстоящо, Папи проговори и за най-голямата си загуба. Баща му си отиде от този свят след тежка борба с рака през месец май тъкмо по време на присъединяване му в „ Като две капки вода “. Двамата били извънредно близки и Папи Ханс постоянно разговарял с него на тематика лирика. Но откакто ориста реши да ги раздели вечно: „ Преди татко ми да почине, аз постоянно съм вярвал, че няма какво да ми се случи. Сега съвсем всяка вечер задрямвам с концепцията, че и аз съм болен.

Трудно ми е да имам вяра в ориста. Много желая да имам вяра в нещо по-голямо от човека”, споделя Константин. Певецът загатна и друга тематика, която вълнува всеки човек, а точно любовта и по-специално изневярата. Той самият не отхвърля, че сексът не всеки път е обвързван с любовта. Папи е прям, че за него сантименталните връзки са равнозначни на другарство, а изневярата е акт на персонален избор. Самият той признава, че му се е случвало нееднократно. Певецът и стихотворец цитира и Роби Уилямс: „ Ако се чудиш сред двама души, постоянно избери втория, тъй като в случай че първият е бил задоволителен, нямаше да има втори ".

източник и фотография: woman.bg
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР