Подстрекателят на войната Владимир Путин заплаши да разположи ракети, способни

...
Подстрекателят на войната Владимир Путин заплаши да разположи ракети, способни
Коментари Харесай

Смразяващата заплаха на Владимир Путин за Коледа да разположи ракети, които се движат със скорост от 16 700 мили в час

Подстрекателят на войната Владимир Путин заплаши да разположи ракети, способни да летят на запад с повече от 26 000 благи в час по Коледа.

Генералите реалокираха повече от 1000 стратегически ракетни войски и техника за учения в региона на Иваново. В машините е включена и съветската мобилна междуконтинентална ракетна система Ярс, способна да носи нуклеарно оръжие, в проби, оповестени от канала Звезда на министерството на защитата на нацията. Миналия месец, по време на сходни учения, две балистични ракети, изстреляни от RS-24 Yars, „ излязоха от курса “. Въпреки това Кремъл е уверен, че няма да се повтори и има вяра, че войната в Украйна скоро ще бъде извоювана, защото счита, че Западът не е съумял да въоръжи врага си с задоволително огнева мощност.

Говорителят на Путин Дмитрий Песков сподели пред вестник Известия: „ Киевският режим им даде обещание, че в случай че ни дадете 100 милиарда $, ще имаме победа на бойното поле. Сега американците схващат, че са били излъгани. Няма победа на бойното поле и,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР