Подсъдимият за смъртта на телевизионния водещ Милен Цветков - Кристиан

...
Подсъдимият за смъртта на телевизионния водещ Милен Цветков - Кристиан
Коментари Харесай

Кристиан Николов поиска по-лека мярка от домашния арест, но съдът отказа

Подсъдимият за гибелта на телевизионния водещ Милен Цветков - Кристиан Николов - изиска от Софийския градски съд по-лека мярка за неотклонение, откакто преди три седмици магистратите го пуснаха под домакински арест.

Съдът обаче реши, че мярката за неотклонение няма да бъде изменена. Така Николов остава у дома с електронна гривна, която не му разрешава да напуща адреса, съобщи Dir.bg.

В края на септември стана ясно, че подсъдимият юноша няма личностно разстройство и може да носи отговорност за дейностите си. Това беше изводът от психичната експертиза. Според екипа от експерти, създали експертизата, 23-годишният Кристиан Николов е с висок разсъдък и се отличава с намален самоконтрол. Засега е ясно, че по време на злополуката Николов е бил под въздействието на четири типа дрога.

Все още обаче не е подготвена експертизата, която би трябвало да разкрие повече детайлности какъв е бил резултатът върху организма на младежа от поетите разнообразни наркотични субстанции.

Милен Цветков почина на 19 април 2020 година - навръх Великден. Тогава в региона на столичния търговски център " Парадайз " джипът, ръководен от Кристиан Николов, се врязва в автомобила на Цветков, който чака на светофар. В кръвта на 22-годишния водач бяха открити 4 типа наркотични субстанции.

23-годишният юноша е упрекнат за съзнателно причиняване на гибел при злополука, за което законът планува от 15 до 20 година затвор, само че и доживотна присъда.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР