Подсъдимият бизнесмен Ветко Арабаджиев, който е в болница с коронавирус

...
Подсъдимият бизнесмен Ветко Арабаджиев, който е в болница с коронавирус
Коментари Харесай

Съд пусна Ветко Арабаджиев под домашен арест с гривна

Подсъдимият предприемач Ветко Арабаджиев, който е в болница с ковид и с заплаха за живота, няма да се върне в ареста. Мярката му за неотклонение е дефинитивно променена в домакински арест, откакто той е арестуван под стража от година и половина,.

Преди два дни Апелативният профилиран углавен съд (АСНС) е удостоверил следващото определение на първата инстанция, с което арбитър Христина Михайлова е постановила домакински арест за Арабаджиев с електронна гривна за наблюдаване, е посочила информация на „ Лекс “. До момента АСНС постоянно отменяше определенията на спецсъда и оставяше Арабаджиев в ареста.

Семейство Арабаджиеви са подсъдими за незаконна група, заминаваща се с данъчни закононарушения и пране на пари. Преди два месеца Маринела Арабаджиева също беше оставена под домакински арест поради влошено здравословно положение.  апелативните спецсъдии отхвърлиха да освободят и брачна половинка ѝ, като съставът с ръководител и докладчик Георги Ушев подлага на критика остро арбитър Михайлова, която беше прекратила процеса и облекчила ограниченията за неотклонение на двамата съпрузи.

Наскоро Маринела Арабаджиева написа във Facebook, че брачният партньор й е  " на О2, към момента в сериозно положение с вторична бронхопневмония, трикратно повишени туморни маркери и съпътстващо тежко заболяване, което постанова незабавна интервенция ". 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР