Подразделения на 3-ти армейски корпус от група войски Юг са

...
Подразделения на 3-ти армейски корпус от група войски Юг са
Коментари Харесай

Руското МО съобщи за унищожаване на танкова позиция на ВСУ на Артемовското направление

Подразделения на 3-ти армейски корпус от група войски " Юг " са разрушили танкова позиция на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) на Артемовското направление благодарение на барутен арсенал. Това споделиха от съветското Министерство на защитата, оповестяват съветски медии.

При осъществяване на въздушно разузнаване планът на комплекс " Орлан-30 " на 3-ти армейски корпус от групата войски " Юг " разкри огневи позиции на танкови подразделения на ВСУ.

" Координатите за огневото поразяване на маскирания танк, открит в горския пояс, бяха неотложно трансферирани в плановете на ударните безпилотни летателни апарати на групата. Лазерното ориентиране на комплекса " Орлан-30 " даде опция за тъкмо ориентиране на заградителния арсенал и поразяване на позицията на украинските бойци ", обявиха от министерството.

" Орлан-30 " е предопределен за въздушно разузнаване, търсене, разкриване и различаване на обекти във забележимия или инфрачервения диапазон. С помощта на съоръжение за ориентиране той обезпечава целеуказване на високоточни оръжия за заличаване на стационарни и движещи се обекти както денем, по този начин и на мрачно.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР