Подразделението GMC на американския гигант GM обяви, че в завода

...
Подразделението GMC на американския гигант GM обяви, че в завода
Коментари Харесай

Първите клиентски GMC HUMMER EV са готови

Подразделението GMC на американския колос GM разгласи, че в завода Factory ZERO на компанията са били съединени първите представители на напълно новия и 100% електрически HUMMER EV, който е първото предложение на GM създадено въз основата на батерийната платформа Ultum на компанията.

Първият сериен представител на GMC HUMMER EV бе препоръчан на търг през март тази година и доближи цена от щатски $, които бяха предопределени за благотворителната фондация Tunnel to Towers.

Първите серийни GMC HUMMER EV, които са на цена от 110 295 щатски $, са от пилотната серия GMC HUMMER EV Edition 1, всеки един от които е изпълнен в Interstellar White екстериор, неповторим Lunar Horizon интериор и Ultium задвижваща система с мощ от до 1000 конски сили.

В оборудването на всеки един от представители на пилотната серия са включени също по този начин система за ръководство и задвижване на четирите колела, адаптивно въздушно окачване, специфичен режим за оптимално тръгване от място с предстояща опция за ускорение от 0 до 96 км/ч за към 3 секунди, система за самостоятелно ръководство Super Cruise и други.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР