Подозрителността е част от почти всяка връзка. Дори да си имате

...
Подозрителността е част от почти всяка връзка.
Дори да си имате
Коментари Харесай

Ето 5 неща, за които мъжете смятат, че жените лъжат

Подозрителността е част от съвсем всяка връзка.
Дори да си имате доверие, има някои неща, за които мъжете съвсем постоянно мислят, че дамите ги лъжат. Каквото и да казвате, те търсят знаци, че в действителност не казвате истината, а съмнението не може да ги напусне. 
Нещата, за които мъжете мислят, че дамите непрекъснато лъжат са доста. Но ето 5 от тях.

Бройката
Мъжете, с които сте спали, постоянно вълнува мъжете, безусловно постоянно. В някакъв миг постоянно се стига до този въпрос. На всеки мъж му се желае да е в случай че не единственият, с който сте били, то най-малко един от дребното. И когато една жена каже, че не е спала с доста мъже, те постоянно изпадат в съмнение, изключително в случай че е красива и изключително в случай че те виждат по какъв начин другите мъже се обръщат след нея. 

Сравнението с някогашните
Мъжете мислят, че ги лъжете, когато им казвате, че въобще не ги сравнявате с някогашните си гаджета. Повечето дами в действителност го вършат и това е обикновено. Но в случай че сте разкрили човек, който обичате безпределно и който не се постанова да сравнявате с който и да било, просто тъй като той ви кара да сте безпределно щастливи и му го казвате, той може отново да не ви повярва изцяло.

Плащането на сметките
Повечето мъже не имат вяра, че има дами, които държат сами да заплащат сметките си. Те мислят, че кокетничите и се вършиме на забавни, в случай че настоявате да платите вие. Мъжете считат по този начин, тъй като в действителност има значително дами, които избират мъжете да ги устоят. Затова идва и това съмнение от мъжка страна. 

Ревността пречи
Мъжете ревнуват, даже да не си го признават. Някои са по-ревниви от други и го демонстрират по-отявлено. До каквато и степен да се простира мъжката ревнивост, множеството дами не лъжат, когато споделят, че не им е прелестно да бъдат ревнувани без аргументи и мотиви. Това е по-скоро отблъскващо, в сравнение с показващо обич и угриженост. Притежателното държание на мъжете нервира дамите и те не лъжат, когато споделят, че не им е прелестно. 

Когато споделяме, че сме съществени
Мъжете се опасяват да не бъдат разигравани. Много от тях считат, че дамите си играят с тях, като с играчки. Имали са неприятен предходен опит, наплашени са или просто са повлияни от приятелите си – без значение каква е повода за това, те постоянно не имат вяра на дамите, когато те им споделят, че са съществени и не биха ги разигравали. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР