Подлудяваш ме, не издържам! Не знам как това може да

...
Подлудяваш ме, не издържам! Не знам как това може да
Коментари Харесай

Страсти в "Ергенът"! Алек към Маги: Подлудяваш ме, не издържам! (влюбената Теа се срина)

" Подлудяваш ме, не устоявам! Не знам по какъв начин това може да се случи за един момент, даже без да се познаваме действително, само че когато съм до теб, през мен минава ток. Не мога да го опиша, само че се изгубвам в очите ти и ми е пъклен хубаво. Треперя целият " - тези покъртителни самопризнания, за които копнеят всички участнички от " Ергенът ", Алек Младенов ги изрече на Магдалена.

Да, Магдалена Томова, която 20-годишните вътре назовават " дърта ", тъй като е на 36 години и е с 8 години по-голяма от самия Алек. Въпреки това обаче тя е тази, която той предложения на самостоятелна среща (нищо, че девойките я осуетиха и Теа отиде вместо нея). По време на срещата си с Теа обаче, Алек не сподели никаква химия, държеше се с нея чисто другарски.

А по-късно той персонално отиде до имението, с цел да повика Маги на открито и да я нацелува крепко. Двамата се държаха като същински влюбени, а часове по-късно, когато я дръпна към пейката на вечерния коктейл, тя също му призна, че е влюбена в него.

" Досега не съм вярвала в любовта от пръв взор, само че с теб всичко се прекатурна. Чувствам, че хвърча, усещам, че ти имам вяра, че си моето момче ", нареждаше Маги, до момента в който Теа очевидно изгаряше от болежка, засегнатост и ревнивост в профил.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР