Подкрепяме всички усиля за учредяването на Българска автомобилна камара, в

...
Подкрепяме всички усиля за учредяването на Българска автомобилна камара, в
Коментари Харесай

Учредяват Българска автомобилна камара

Подкрепяме всички усиля за учредяването на Българска автомобилна камара, в която да членуват всички превозвачи. Това съобщи министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Ивайло Московски по време на обществено показване на плана на Закон за Българската автомобилна камара. По думите му, министерството е изразило своето мнение, че за развиването на автомобилните транспорти е хубаво да има обединен индивид, който да дава отговор за политиките, които се осъществят от сектора.

Ивайло Московски сподели още, че главната част от дебата е сред браншовите организации, тъй че да се реализира баланс сред всички ползи и да има заслужено отношение към всички членове.

„ Такава камара ще сътвори опция за образуването на по-ясни правила, по които да работим и ще усъвършенства в пъти взаимната ни активност “, добави Московски. Той беше безапелационен, че сходна процедура съществува и в други страни от Европейски Съюз и е една потребна крачка за по-доброто действие на взаимоотношенията сред страната и бизнеса.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР